Siyaset

İYİ Parti’den Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ne ziyaret

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, beraberindeki parti teşkilatı ile birlikte Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, beraberindeki parti teşkilatı ile birlikte Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti.

Uz’u Dernek Başkanı Ahmet Özel, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri İYİ Partili ziyaretçileri dernek girişinde karşıladılar. Karşılama sonunda dernek lokalinde pandemi kurallarına uygun yapılan toplantıda, tanışmadan sonra Dernek Başkanı Ahmet Özel, anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyarete, İYİ Parti GİK üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Rıdvan Uz, Merkez İlçe Başkanı Sayın Necati Gapran, Kepez Belde Başkanı Sayın Muhittin Kavaklı, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uslu, İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Fahriye Dede Korur, İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Taner Mutlu, İlçe Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim Naldöken, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Ayşe Geneal ile birlikte okulumuz 1990 yılı tesviye bölümü mezunu olan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Sayın İlhan Atıcı katıldılar.

Ziyarette Rıdvan Uz, parti il ve ilçe yönetimi olarak her zaman halkın arasında olduklarını belirterek, “Genel başkanımızla birlikte 52 il ve 167 ilçeyi ziyaret ettik” dedi. Ziyaretlerle sorunları yerinde gördüklerini ve not aldıklarını, çözümleri konusunda TBMM’de önergeler verdiklerini, tüm görüşmelerde etkin olduklarını toplum yararına olanlara destek olduklarını ve uygun bulmadıklarının gerekçelerini dile getirerek uygun hale getirmeye çalıştıklarını, yerelde de aynı çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Uz geneldeki gibi yerelde de halkla iç içe çalışmaları sürdürdüklerini belirterek Çanakkale’nin en aktif derneğine ziyaret etmekten, çok mutlu olduğunu söyledi

Dernek Başkanı Sayın Ahmet Özel, ziyarete gelen İYİ Parti yetkililerinin ziyaretinden duydukları memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ogün İnal