Yaşam

Ünlü teknik adamdan Çanakkale’de örnek davranış

Ünlü Başarılı Teknik Adam Yılmaz Vural Geyikli'de, geçtiğimiz haftasonu, 'İnadım İnat' isimli kitabını Down Sendromlu özel çocuklar için imzaladı.

Ünlü Başarılı Teknik Adam Yılmaz Vural Geyikli'de, geçtiğimiz haftasonu, “İnadım İnat” isimli kitabını Down Sendromlu özel çocuklar için imzaladı.
 
Başarılı Teknik Direktör Yılmaz Vural, geçtiğimiz haftasonu, Geyikli’de, “İnadım İnat” isimli kitabını Down Sendromlu özel çocuklar için imzaladı, kitaplardan elde edilen geliri Down Sendromlu çocukların yararında kullanılmak üzere bağışladı.   Türk futbol tarihine adını yazdıran başarılı teknik direktör Yılmaz Vural, Uluslararası Down Sendromlular Federasyonu (UDF) tarafından Geyikli'de gerçekleştirilen, “Türkiye’nin melek yüzlüleri” imza etkinliğinde, yoğun bir ilgi gördü.   UDF Genel Sekreteri Aydan Gömügen Tuncay’ın da eşlik ettiği programa Balıkesir, İzmir ve Edirne’den Down Sendromlu özel çocuklar ve aileleri de katıldı.   UDF Genel Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay işlettiği Yassas Cafe’de gerçekleştirilen etkinlikte “İnadım İnat” isimli kitabını Down Sendromlu özel çocuklar için imzalayan Teknik Direktör Vural, imzaladığı kitaplardan elde edilen geliri Down Sendromlu çocukların yararında kullanılmak üzere bağışladı.
 
YILMAZ VURAL KİMDİR? 
 
1953'te Sakarya'da doğan Yılmaz Vural, ilk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da bitirdi. 1975'te girdiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisini 1979'da ''iyi" not ortalaması ile bitiren Vural, aynı yıl katıldığı Futbol Uzmanlığı sınavını başarı ile tamamladı. Yüksek lisans eğitimini, Almanya'daki Deutsche Sporthochschule Köln'ün "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" bölümünde 2010'da bitiren Yılmaz Vural, evli ve 3 çocuk babasıdır.
1970-1974 yıllarında amatör futbolcu olarak futbol hayatına başlayan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 3. Lig kulüplerinden Hacettepe ve Tekirdağspor'da forma giyen Yılmaz Vural, 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerini noktalayarak, antrenörlük hayatına başladı.
 
Hasan Sami Er