Siyaset

CHP BAYRAMİÇ İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ANKARA ÇIKARMASI: Bayramiç’in ünlü elması ellerde ve gönüllerde

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve CHP Bayramiç teşkilatı üyeleri Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve CHP Bayramiç teşkilatı üyeleri Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.  Ziyaretlerde Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş’a Bayramiç ilçesi sınırları içinde kalan Kazdağları'nın eteklerinde yetişen elma ikram edildi.

CHP Grup Toplantısına, partinin Bayramiç ilçe temsilcileri ile katılan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Grup toplantısının ardından Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makamında ziyaret eden Uygun’a CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da eşlik etti. Mert Uygun görüşme için, ‘’Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na ilçemizden elma, bizim için büyük değeri olan müze evimizin maketini takdim ettim ve sizlerin selamını ilettim. Daha aydınlık ve güzel günler için daima bir aradayız’’ dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ziyarette elma üreticilerinin yaşadığı sıkıntılar aktarıldı.

“Bayramiç elmasının kooperatif kanalıyla satılması konusunda istişarede bulunduk”
Ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret eden Mert Uygun, Bu ziyaret için de,  ‘’Gerçekleştireceğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede, Bayramiç elmasının kooperatif kanalıyla satılması konusunda istişarede bulunduk. Ziyarette CHP Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan, Başkan Yardımcımız Ahmet Karadeniz, İlçe Başkanımız Emin Fidan, Çanakkale İl Genel Meclisi Üyemiz Zeki Sezer ve ilçe örgütü yöneticilerimiz de hazır bulundu. Bizleri oldukça güzel ağırlayan Sayın Yavaş’a teşekkür ederim’’ dedi.
CHP Bayramiç İlçe Örgütü üyeleri Ankara’da Ulu Önder Atatürk’ün Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i de ziyaret etti.
 
 
İbrahim Akın Kazancı