Siyaset

GÖREVE YENİ ATANAN ZORLU MESAİYE BAŞLADI: 'Siyasetteki sorunları kavgasız gürültüsüz, hoşgörü seviyesinde çözeceğiz'

Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Gelibolu’ya atanan DEVA Partisi Gelibolu İlçe Başkanı Cem Zorlu İşte Çanakkale Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Gelibolu’ya atanan DEVA Partisi Gelibolu İlçe Başkanı Cem Zorlu İşte Çanakkale Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Beyaz eşya ticaretinde faaliyet gösteren Zorlu Çanakkale ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Zorlu, “Demokrasinin yok olduğu devlet işlerinin doğru düzgün yürütülmediği ekonomik sıkıntıların yaşandığı zor dönemlerden geçiyoruz, işte bu noktada atılımlarımızla deva olmaya geliyoruz. Türkiye’nin temel sorunları işsizlik ve ekonomi bu sorunları Gelibolu’da da yaşıyoruz, bunlara deva olacağız, yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacağız. Siyasetteki sorunları kavgasız gürültüsüz, hoşgörü seviyesinde çözeceğiz. Bu problemleri çözmek için dürüst, düzgün liyakat sahibi insanlarla memleketimizin yönetimine talibiz. Memleketimizin problemlerine çözüm bulmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
Geçtiğimiz Çarşamba DEVA Partisi Gelibolu ilçe Başkanı görevine atanan Cem Zorlu ile memleketin sorunları üzerine bir sohbet gerçekleştirdik.
Cem Zorlu kimdir kendisini nasıl tanımlar kısaca bahseder misiniz?
1978 yılında Keşan'da doğdum. Aslen Geliboluluyum ailemin resmî görevi nedeniyle İlk ve ortaokul eğitimini Edirne'de tamamladım. Daha sonra ailemin tekrar Keşan'a tayin olması üzerine liseyi Endüstri Meslek Lisesi’nin Elektrik bölümünde tamamladım. 2000'li yıllarda ticarete atıldım, 2015 yılından beri Gelibolu'da ikamet etmekteyim. Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteriyorum, evli ve ü. çocuk babasıyım.

Cem Bey DEVA Partisine katılma kararını ne zaman aldınız?
Partiye katılma kararımı DEVA Partisi kurulduktan sonra aldım kurucu üye kadrosu çok iyi dürüst siyasetçiler ve akli selim insanların arasında olmak istedim ilçe başkanlığı konusunda il yönetiminin büyük desteğini aldım DEVA partisinde huzur var.

Memleketin şu anda temel problemlerini ne olarak görüyorsunuz tabi evvela Gelibolu ve Çanakkale özelinde soruyorum, sizce nasıl çözülecek bu meseleler?
Demokrasinin yok olduğu devlet işlerinin doğru düzgün yürütülmediği ekonomik sıkıntıların yaşandığı zor dönemlerden geçiyoruz, işte bu noktada atılımlarımızla deva olmaya geliyoruz. Türkiye’nin temel sorunları işsizlik ve ekonomi bu sorunları Gelibolu’da da yaşıyoruz, bunlara deva olacağız, yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacağız. Siyaset teki sorunları kavgasız gürültüsüz hoşgörü seviyesinde çözeceğiz. Bu problemleri  çözmek için dürüst, düzgün liyakat sahibi insanlarla memleketimizin yönetimine talibiz. Memleketimizin problemlerine çözüm bulmak için var gücümüzle çalışacağız.
İ
brahim Akın Kazancı