Yerel

Şehit Kıvanç Kaşıkçı anıldı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, 29 Kasım 2016’ da irtibat kesilen ve ardından şehit haberi gelen Piyade Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’ nın naaşı Çanakkale’ ye getirilmiş ardından da binlerce Çanakkalelinin katıldığı tören ile Esenler Mahallesinde bulunan Hastane Bayırı şehitliğinde toprağa verilmişti.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, 29 Kasım 2016’ da irtibat kesilen ve ardından şehit haberi gelen Piyade Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’ nın naaşı Çanakkale’ ye getirilmiş ardından da binlerce Çanakkalelinin katıldığı tören ile Esenler Mahallesinde bulunan Hastane Bayırı şehitliğinde toprağa verilmişti. Şehit Astsubay Kaşıkçı şehit oluşunun 4. Yılında da unutulmadı. Şehit Atstsubay Kıvanç kaşıkçı Hastane Bayırı Şehitliğinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına anıldı.

Kaşıkçı için düzenlenen Mevlid-i Şerif’ e  Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, Vali Yardımcısı - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma kıdemli Albay Tahsin Saruhan, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Naim Makas, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı’ nın Ailesi, Kıvanç. Kaşıkçı’ nın eşi Hamiyet Kaşıkçı, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Astsubay Kaşıkçı şehit oluşunun 4. Yılında düzenlenen Mevlid-i Şerif’ te Kaşıkçının ruhuna dualar okundu.

Ogün İnal