Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Çanakkale’ye geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çanakkale İl Kongresine katılmak üzere Genel Başkan Ali Babacan Çanakkale’ye geldi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çanakkale İl Kongresine katılmak üzere Genel Başkan Ali Babacan Çanakkale’ye geldi. Babacan, ilk iş olarak esnafları ziyaret etti. Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Babacan, esnaflarla ekonomik durumu da değerlendirdi.
 
DEVA Partisi teker teker il ve ilçe bürolarını açarak yapılanmaya devam ediyor. İl Kongresine katılmak için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Salı akşamı Çanakkale’ye geldi.  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çanakkale’ye gelir gelmez İl Başkanı Berkan Karaca ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ardından gençlerle buluşarak sohbet etti.
Dün sabahın ilk saatlerinde Genel Başkan Ali Babacan, Kolin Otelde STK’larla kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İl Başkanı Berkan Karaca ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kent esnafını iş yerlerinde ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretleri sırasında Babacan’a vatandaştan da ilgi büyük oldu.

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI’NI AÇTI
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, esnaf ziyaretinden sonra Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerindeki il başkanlığının açılışını İl Başkanı Berkan Karaca ve yönetim kurulu ile birlikte kurdeleyi keserek yaptı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Çanakkale’de esnafı dolaştık, kendileri ile görüştük. Sorunlar büyük. Sıkıntıları dinledik ve gerekli notları aldık. Her derdin bir devası bir dermanı bulunur. Sorunları çözmek için çalışacağız” dedi.

Ogün İnal