Tanıtım

DOĞAN: GÜVENLİ ÜRETİM MERKEZİ SERTİFİKASI İLE ÜRETMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çanakkale’nin dünya markası haline gelen markalarından biri olan Doğtaş yaptığı çalışmalar ile Pandemi döneminde sektörünün öncüsü olmayı başardı.

Çanakkale’nin dünya markası haline gelen markalarından biri olan Doğtaş yaptığı çalışmalar ile Pandemi döneminde sektörünün öncüsü olmayı başardı. Pandemi döneminde Doğtaş  mobilya üretim alanlarında aldığı önlemler ile TSE onaylı Güvenli üretim Sertifikası almaya hak kazandı.

Türkiye’ de Coronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart tarihi ile beraber alınan önlemler tüm sektörleri olumsuz etkiledi. Coronavirüs salgınının yayılmaması için alınan kısıtlama ve yasaklar özellikle üretim yapan sektörleri çok etkiledi. Üretim merkezşlerinde çok sayıda çalışan ile üretime devam etmek isteyen firmalar içişleri ve sağşok bakanlığının getirdiği kuralları uyguladılar. Pandemi döneminde üretime devam eden ve sektöründe öncü olmayı her zaman başaran Doğtaş Mobilya üretim tesislerinde Türk Standartları enstitüsü’nün sanayi kuruluşları için yayılmadığı hijyen, enflsiyon önleme ve kontrol kılavuzunda açıklanan tedbirleri ve daha fazlasını yerine getirerek hem hijyen ürünler üretmeye devam ederken bir yandan da çalışanları koyduğu hijyen kurallar ile üretim tesislerimde Coronavirüs kalkanı sağladı. Pandemi sürecinde hem üretim yapan hem de pandemi kurallarına uyan Doğtaş, Çanakkale’ nin Biga ilçesinde bulunan üretim tesislerine Güvenli Üretim Merkezi Sertifikası aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklama yapan  Doğtaş Grup CEO'su İsmail Doğan, “Güvenli Üretim Merkezi Sertifikası” ile pandemi önlemleri tescillenen markalarının mobilyalarını güvenle üretmeye devam edeceğini ifade ederek “Doğtaş olarak güvenli, kaliteli alışverişin adresiydik şimdi de aldığımız yoğun önlemler ve yenilikçi yaklaşımımız sayesinde güvenli üretimimiz tescillendi. Doğtaş olarak sürecin başından bu yana tavrımızı, ne kazançtan ne umutsuzluktan yana aldık. Biz kurum kültürümüz ve değerlerimiz doğrultusunda, önce insan, önce sağlık demeye devam ettik. Tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını korumaya yönelik aldığımız önlemlerin karşılığını ise önce sağlıkla sonra da büyüme hedeflerimizi de aşan rakamlarla aldık. Şimdi de bizim için bu dönemde ödüllerin en büyüğü olduğuna inandığımız Güvenli Üretim Merkezi Sertifikası ile üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz.”dedi.

Dilvin Altıkardeş