Gündem

'Tüm yardımları ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık'

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Belgin Akpınar hayır ve bereket ayı olan Ramazan ayında yaptıkları çalışmaları aktardı.

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Belgin Akpınar hayır ve bereket ayı olan Ramazan ayında yaptıkları çalışmaları aktardı.

Ramazan ayının son günlerine gelindiğini ifade eden Başkan Belgin Akpınar  “Ramazan ayı içerisinde derneğimize ayni ve nakti yardım yapan sevgili üyelerimizi sevgili Çanakkale’ li dostlarımıza ve Yardımsever iş adamlarımıza binlerce teşekkürler. Bu yardımlarınızı, hiç kuşkunuz olmasın hepsini ekonomik durumu bozuk olan kişilere ulaştırdık. Bu mübarek ay içerisinde 150 kişiye erzak kolisi dağıttık. Sağlık çalışanlarımıza 1000 adet su yardımında bulunduk. İşten çıkarılan kişilerimizin ödeyemediği faturalarını ödedik. Maddi durumu bozuk ve işi olmayan vatandaşlarımızın elimizden geldiği kadar mağduriyet yaşamamaları için onlara giysi ve daha başka acil olan ihtiyaçlarını karşıladık. “Kadir Gecesi” gününde 100 adet Tadım Fırın aracılığı ile askıda Pide yardımı yaptık. Bu sene derneğimize Çanakkalelilerimizden o kadar çok yardım yapıldı ki, bizlerde derneğimize verilen önemden dolayı çok mutluyuz. Derneğimiz daha çok kişiye ulaştı, iyi ki varsınız, hep var olun. İnşallah yaptığınız yardımlarınız için “Allah Kabul etsin” diyorum. Sevgi ve saygı ile Ramazan Bayramınızı da kutluyorum. Sevgi ve sağlık ile kalın” ifadelerine yer  verdi.

Dilvin Altıkardeş