Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun Bayramiçli bir vatandaşta Corona Virüs’ün pozitif çıkmasıyla ilgili sosyal medyada yer alan paylaşımlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Vatandaşın Çanakkale Merkez’de farklı bir şikayet yaşaması üzerine hastaneye başvurduğunu ve Covit 19 tanısı konulduğunu ifade eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Hasta zaten Bayramiç’te değil, Çanakkale Merkez’de bulunuyor. Yaşadığı mide rahatsızlığı ile ilgili Çanakkale Merkez’de sağlık kuruluşuna başvuruda bulunan hastaya Covit 19 teşhisi konulmuş. Kendisi ve ailesi tedbirler kapsamında karantinaya alınmıştır. İlçemizde vaka yoktur. O yüzden ilçenin giriş çıkışlarının kapanması ve ekstra farklı tedbirler alınması söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.
17 Nisan tarihinde İşte Çanakkale Gazetesi’ne Covit 19 salgının ardından Bayramiç genelinde alınan tedbirlerle ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı mert Uygun ilçede Covit 19 vakasının görülmediğini belirtmişti.
Mine Tarım