Spor

Spora tam destek

Çanakkale Belediyesi spora ve sportif faaliyetlere verdiği önemi Haziran Ayı  Belediye Meclis Toplantısında bir kez daha gösterdi.

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın, gündem dışı söz alarak, “8 Haziran tarihinde Avrupa Gençler Serbet Stil Güreş Şampiyonasında 97 kiloda Feyzullah Aktürk Avrupa Şampiyonu oldu. Bu arkadaşımızın Çanakkaleli olması bize ayrıca bir gurur yaşattı. Çanakkale Belediyespor’un, Belediyespor bünyesinde bir güreş takımı oluşturabileceğini düşünüyorum” dedi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da arkanızdayım mesajı vererek “ Benden size destek, buyurun girişimlere başlayın” dedi.
 
Türk Ata Sporlarının başında gelen güreş dalında Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluğu’nu getirerek  Çanakkale’nin adını bir kez daha gurur ile duyuran Çanlı Feyzullah Aktürk, Çanakkale Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda gündeme geldi.
MHP’li Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın, “8 Haziran tarihinde Avrupa Gençler Serbet Stil Güreş Şampiyonasında 97 kiloda Feyzullah Aktürk Avrupa Şampiyonu oldu. Bu arkadaşımızın Çanakkaleli olması bize ayrıca bir gurur yaşattı. Aktürk inşallah dünya şampiyonu da olacaktır. Ben eski güreşçiyim bu arada. Yakından takip ettiğim bir dal. Antrenörlerini de tebrik ediyorum. İnşallah Çanakkale Belediyespor’un, Belediyespor bünyesinde bir güreş takımı oluşturabileceğini düşünüyorum. Bunu sözlü olarak öneriyorum. Bu arkadaşımız çok kısa zamanda dünya şampiyonu olacaktır. Ben Belediyespor’un bu anlamda bir atılım yaparak adını duyurabileceğini düşünüyorum” dedi.
Spora ve sporcuya her zaman gereken desteği sağlayan  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bu konuya da duyarsız kalmayarak,“ Siz de madem güreş işe ilgileniyorsunuz, nereden başanması gerekiyor, ne yapılması gerekiyorsa, girişimlere başlayın, buyurun Belediye Meclis üyesisiniz, gidiniz Belediyespor Başkanı ile görüşünüz, benden size destek” dedi.

Dilek Akşen