Gündem

LİONS’TAN ÖRNEK ADIM  “Atatürk’ü anlatmak önceliğimiz”

Çanakkale Lions Kulübü, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, Hasan Hüseyin Ata tarafından kurulan Ata Pastanesi’ne, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı, birbirinden çeşitli kitaplar hediye ederek, Atatürk köşesi hazırladı.


Çanakkale Lions Kulübü, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, Hasan Hüseyin Ata tarafından kurulan Ata Pastanesi’ne, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı, birbirinden çeşitli kitaplar hediye ederek, Atatürk köşesi hazırladı.

Cevatpaşa Mahallesi Derince Sokak’ta yer alan Ata Pastanesi’ne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı, birbirinden çeşitli kitaplar hediye ederek Atatürk köşesi hazırlayan Çanakkale Lions Kulübü’nün Başkanı Ufuk Turba Her koşulda okumak, iyi eğitim almak eğitimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmak farkındalık oluşturmak, üretime katkı sunmak geleceğe iz bırakanlardan olmak Çanakkale Lions Kulübü’nün önceliklerindendir. Önceliklerimizden birisi de Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün idealleri anlamak ve anlatmaktır” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından hazırlanan Nutuk’un da yer aldığı onlarca kitap açılışa katılan Lions Kulübü üyeleri tarafından yerleştirildi.
Atatürk ile ilgili kitap bölümün açılışında konuşan Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Ufuk Turba, “30 yıllık tecrübenin verdiği kalitenin damaklarımızın buluştuğu yerde Ata Pastanesi’ndeyiz. Bugün burada buluşmamızın çok özel bir sebebi var. Hasan Hüseyin Ata namı diğer Hasan Usta, Çanakkale’de yıllardır bizleri bir taraftan özel tatlar ile buluştururken, diğer taraftan yaptığımız birçok organizasyonda yanımızda olmuş ve desteğini esirgememiştir. Her koşulda okumak, iyi eğitim almak eğitimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmak farkındalık oluşturmak, üretime katkı sunmak geleceğe iz bırakanlardan olmak Çanakkale Lions Kulübü’nün önceliklerindendir. Önceliklerimizden birisi de Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün idealleri anlamak ve anlatmaktır. Ne mutlu ki Hasan Usta’da bizler gibi düşünür. Bu düşüncesiyle pastanesinde bir Atatürk köşesi oluşturmuş. Biz de Çanakkale Lions Kulübü olarak bu çok özel değerli köşeye Atatürk ve Cumhuriyet temalı kitaplarla destek veriyoruz. Ata Pastanesinin adına yakışan bu kitaplığın gerek Çanakkale’de gerek tüm yurtta benzer işletmeler için örnek ve teşvik edici olmasını diliyorum” dedi.

Dilek Akşen