• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Harun Baytekin

Tüm Yazıları

Harun Baytekin

Arılar Ve Sorular

Bugünlerde arıcılarda heyecan dorukta. Bakımlar yapılıyor. Bahara çıkan arılar arıcıların yüzünü güldürüyor. Umutlar büyüyor.

Alışveriş Gelenekleri

Alışveriş gelenekleri vardı bir zamanlar. Tıkla gelsinden çok çok önceleri. Eline fileyi alıp da akşam iş dönüşü pazara uğrama programlarının devri geçeli o kadar çok oldu ki.

Dinin Esareti Artıyor

Geçenlerde hilafetin kaldırılması ve laikliğin kabul edilmesiyle ilgili olarak yine söz düelloları vardı ama malum seçimler yaklaşırken bir taraf sessiz kalıverdi.

Depremin Kuralları

Deprem kendini sürekli hatırlatsa da üzerinden az buçuk zaman geçse tedbirler unutulup gidiyor. Depremde neler yapılır konusunda sürekli hatırlatma yapmak gerekiyor.

Emekli Yılı

Emekliler bu yılın tadına doyamayacak. Kendi unvanlarına atfedilmiş bir yılları oldu. Hem de memleketin tek idarecisi ilan etti.

Dostluk

İnternette değişik görsel güzelliklerle hazırlanmış dostluğun, arkadaşlığın güzelliklerini, hazlarını anlatan sunular sanal medyada dolaşıp duruyor. Güzel hazırlamışlar.

Adalet Yokmuşmuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarındaki seyyanen artışların yol açtığı adaletsizliğin farkında olduklarını belirterek, 'Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkı

Esrar Ve Kalp Krizi

Esrar ve benzeri uyuşturucu madde kullanımı ne yazık ki her geçen gün artıyor. İnsan sağlığını olumsuz etkilediği hemen bütün dünya tarafından biliniyor.

Kadını Öldürmek

Türkiye'de, önceki gün gece yarısından sonra 12 saatte 7 kadın daha birlikte oldukları ya da boşanma aşamasındaki erkekler tarafından öldürüldü.

Yöresel Ürünler

Yavaş da olsa yöresel ürünler niş pazarında rağbet görüyor. El ürünleri yakın gelecek de daha da öne çıkacak ama bugünkü gençlerin damak zevkleri de değişiyor.

Bir Bu Eksikti

İktidar sahipleri ithalat lobisiyle ortak olmuşlar sanki. Şeytanın aklına gelmeyecek işler yapıyorlar. Lobi nerede beleş ucuz bir şeyler bulsa hemen ithalat izni çıkıyor.

Doğan Cüceloğlu

Bundan üç yıl önce Şubatın on sekizinde aramızdan ayrılan, günümüz Türkiye’si için önemli bir değer olan Doğan Cüceloğlu’nu anmakta yarar var.

Siyasi Kurumsallaşma

Türkiye’de siyasetin kurumsallaşması oldukça uzak görünüyor. Devletin kurumsallaşmasına izin verilmiyor ki siyaset kurumsallaşsın.

Aday Olmak

Bugünlerde aday olanlar neredeyse en çok konuşulan konular. Siyasi partilerde belediye başkanı ve meclis üyesi adayları hemen hemen netleşti.

Türk Çiftçisi Sessiz

Avrupa ülkelerinde çiftçiler hükümetlerin aldığı kararları protesto ediyorlar. Protestoların temelinde ekonomi, kazanç ve benzeri nedenler yatıyor.

Atatürk Düşmanlığı

Malum iktidar partisinin ağır topları ve yandaşları ara sıra eteklerindeki taşları oraya buraya döküveriyorlar.

Fiyat Farkları

Türk çiftçisi yıllardır sakat ithalat politikaları, gümrük muafiyetleri baskısı altında kazanamayınca enflasyon aldı başını gitti. Paranın hızla değersizleşmesiyle de ithal ürünler de aldı başını gitt

Yazıklar Olsun

Kamu idarecileri domuz derisinden bir yüze sahip olmalı ki, sebep oldukları neticelerden dolayı neredeyse hiç yüzleri kızarmıyor.

Alg Proteini

Arı kayıpları hemen bütün dünyada her geçen yıl artıyor. Arı kayıplarında varroa, kanatsız arı virüsü, yavru çürüklüğü, nosema gibi etmenlerin yanında beslenme yetersizliği de önemli rol oynamaktadır.

Trafik İhlalleri

Malum araba sayısı artıyor. Bayan sürücüler artık yollarda daha yoğun görünüyor.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR