• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Harun Baytekin

Tüm Yazıları

Harun Baytekin

Vatan Sevgisi

Belediye seçimleri “İtibarda Tasarruf Olmaz” hikayesinin sonunu getirdi.

Temizlik

Malum korona salgını döneminde temizlik ve hijyen konusunda epey mesafe kat ettik ama ardından unuttuk gitti. Can çıkar ama huy çıkmazmış. Millet nasıl alışırsa öyle gidermiş.

Trafik Kazaları

Duble yollar, otoyollar fayda etmiyor. İnsanımızın eğitim seviyesi geriledikçe kazanın imkânsız olduğu yerde bile kaza yapıyor.

Romeyka

Her yıl dünyada onlarca dil tarihin derinliklerine gidiyor. Yakın gelecekte büyük dillerin de önemli bir kısmının güncel hayattan çekileceği uzmanlar tarafından dile getiriliyor.

Satılık Oy Var

Seçimler geçeli epey oldu. Yorumlar devam ediyor. Yandaş yorumcular işin içinden bir türlü çıkamıyorlar. Oylar nasıl olur da bu kadar kayar bir türlü hesap edemiyorlar.

Adil Gelecek

Dünyada gelir adaletsizliği sürekli artıyor. Doğadan yararlanma alanında da büyük bir adaletsizlik var.

Silahlı Diziler

Kurtlar Vadisi dizisini bilmeyen kalmadı memlekette. Hala bazı kanallarda oynamış bölümleri yeniden yayınlanıyor. Dizi oyuncuları hala dizideki rolleriyle anılıyor. Efsane oldular memlekette.

Seçmen İsteksizdi

31 Mart 2024 yerel seçiminde katılım oranındaki düşme dikkat çekti. Cumhurbaşkanı seçiminin 1. turunda yurt içi oylarda katılım oranı yüzde 88,92 iken bu seçimde yüzde 78'e düştü.

Alkol Ve Kalp Sağlığı

Bazı araştırmalar düşük düzeylerde alkol tüketiminin sağlık açısından yararlı olduğunu gösterse de son araştırmalarda fazla alkolün kalp sağlığı üzerinde ciddi olumsuz etkilerinin olduğunu gösteriyor.

Sandığın Dili

Sandığın dilini anlaması zor olsa da seçim sonuçları bazı ifadelerde bulunuyor. Kimi kazandım diye uçuyor, kimi de kaybettim diye üzülüyor.

Ramazan

Ramazan’ın başlarında orucu kazaya götürenler çok olur. Dolayısıyla bilmeden yiyip içmekle ilgili herkesin çok sayıda hatırası vardır.

Burak Kunt Başkanlığa Yürüyor

Yarın Belediye Başkanlığı seçimleri yapılacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Şarjlı Traktör

Malum yazlık çiftler başlıyor. Domates, biber, mısır, pamuk, kavun, karpuz yerlerinin ilk sürümleri başlıyor. Yine bağ ve bahçelerde, zeytinliklerde toprak işleniyor.

Mantarlar Ve Gıda Üretimi

Vejetaryen ve veganlar arttıkça protein kaynağı konusunda mantarlar öne çıkıyor.

Ne Adalet

Memlekette adalet yerin altına girmeye devam ediyor. Hakimleri de yargılayacak bir kurum olmayınca siyasi nüfuzları olanlar istedikleri kararları aldırıveriyorlar.

Ramazan Fıkraları

Dünya birbirini kırıp dökerken, seçim meydanlarında yalanın bini bir para iken Ramazan da sessiz sedasız yarıyı deviriverdi.

Çanakkale’den Bir Başkan Geçti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın 22 yıllık görev süresince hayata geçirmiş olduğu hizmet, proje ve çalışmalarını “Veda Değil Vefa Buluşması” başlığıyla kentlilerle paylaştığı etkinliğe gitti

Yalana Gel

Siyaset kızışınca iktidar cephesi yalanları çoğaltıveriyor. Öyle olunca da millet kolay inanıyor.

Sanayi Toplumu Ve Beslenme

Herkes lifin sağlıklı olduğunu bilir. Hatta gıda reklamlarında bile lif öne çıkarılır.

Macaristan

Üniversitemizin ortak olduğu, Yükseköğrenimde Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi (www.hedres.eu) projesinin son toplantısına katılmak üzere Macaristan’ın Kanije kentine geldik.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR