İnsanlar bazı ipuçlarına dayanarak uzaylıların dünyamıza geldiklerine dair iddialarda bulunuyor.

Oldukça sık dile getirilen bu kanıtlara rağmen hiç kimse net olarak “Uzaylılardan” bahsedemiyor.
Bu olaylara bakınca siz de aynı kanaatte misiniz?
.
İşte bu olaylar şöyle gelişmiş.
.
1- Felix Moncla ve Robert Wilson'ın kaybolması
Soğuk Savaş Dönemi'ne ne olduğu tespit edilemeyen cismin Sovyetler'e ait bir tür saldırı uçağı olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Tam olarak ne olduğunu öğrenebilmek için Felix Moncla ve Robert Wilson, F-89 Scorpion tipi uçakla havalandı. İkiliden ve uçaktan bir daha haber alınamadı. Radar operatörleri, F-89'un gizemli nesneye yakın temasta bulunduğunu ve Superior Gölü yakınlarında kaybolduğunu teyit etti. F-89 için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı fakat ne F-89 ne de Felix Moncla ve Robert Wilson bulunabildi. ABD Hava Kuvvetleri olayla ilgili açıklama yaptı uçağın Superior Gölü'ne çakıldığını söyledi. O dönemde Superior Gölü tamamen buz tutmuştu. Böyle bir durumda göl üzerinde uçağın su tabakasına ineceği bir deliğin de açılmış olması gerekiyordu.
.
2- Val Johnson'ın otomobili
26 Ağustos 1979'da devriye için aracıyla turlayan Şerif Val Johnson, birkaç adım mesafede parlak bir ışık gördü. Birkaç cm çapında olan ışık, havada asılı şekilde duruyordu. Johnson aracını durdurdu ve ışığa yakından bakmak istedi. Işık birdenbire aracı savurdu ve yolun dışına attı. Johnson da bilincini kaybetti. Birkaç dakika sonra kendine gelen Johnson, yolun yanındaki bir hendeğin içinde olduğunu fark etti. Yardım istemek için birilerini arayınca, saatinin 14 dakika süre ile çalışmadığını anladı. Savrulan araç da ağır hasar aldı. Johnson'ın olay anında kullandığı araba ise bugün Minnesota eyaletindeki Warren kentinde yer alan küçük bir müzede sergileniyor.
.
3- Frederick Valentich’in kayboluşu
Tecrübeli pilot Frederick Valentich, Avustralya'nın Bass Boğazı üzerinde uçuş yapıyordu. Birdenbire tepesinde tuhaf bir nesnenin olduğunu fark etti ve durumu Melbourne Hava Uçuş Hizmetleri'ne bildirdi. İletişime geçtiği merkez, bölgede kendisi dışında bir başka uçan cismin olmadığını söyledi. Valentich, nesnenin kendisi ile bir tür oyun oynadığını ve ne olduğunu anlayamadığını bildirdi. Uçan nesne Valentich'in uçağı etrafında dönmeye başladı. Valentich'in son sözleri 'Etrafımda geziniyor, bu bir uçak değil' oldu. Valentich'i bir daha gören ya da duyan olmadı.
.
4- Gizemli Betz Küresi
Terry Betz ve ailesi ormanlık arazide son derece pürüzsüz küçük bir küre gördü. Betz Ailesi küreyi yanlarına aldı. Kürenin ünü yayılmaya başladı ve New York Times'ın haber radarına girdi. ABD Deniz Piyade Kolordusu ve NASA, Terry Ailesi ile iletişime geçti. Bilim insanlarının incelemesi için küre, bir bilim toplantısına getirildi. Gizemli Betz Küresi'nin bugün nerede olduğunu ya da bu kürenin gerçekte ne olduğunu kimse bilmiyor.
.
5- Çin'deki mağaralar
Çin'deki bazı göl yataklarının altında mağaralar var ve bu mağaralar da borularla kaplı. Bu borular insanlar tarafından yapılmadı! M.Ö. 150 bin yıl önce metal eritip araç gerece çevirme gibi bir teknoloji yoktu. Boruların bulunduğu bölgelerde insan yaşamına dair bir iz bulunmaması da vakayı karmaşık hale getiriyor. Su taşımacılığı için kullanıldığı düşünülen boruların uzaylılar tarafından yapıldığı fikri ağır basıyor.
.
6- Antik medeniyetler
Kolomb öncesi Amerika'da Quimbaya adında bir medeniyet yaşıyordu. Quimbaya Medeniyeti'nin yaşadığı yerlerde yapılan kazı çalışmalarında arkeologlar, aslında var olmayan canlılara dair bazı altın heykellere rastladı. Bu heykeller, günümüzdeki modern uçaklara benziyordu. Kanatları, kuyruğu ve iskeleti olan uçak heykeller, aerodinamik açıdan da kusursuzdu. Heykellerin uçan prototipini yapan Alman araştırmacılar, prototiplerin uçabildiğini kanıtladı. Bir diğer uçak modeli de Antik Mısır Dönemi'ne ait. Antik Mısır'daki örnekler de tıpkı Quimbaya'dakiler gibi 2 bin yıl kadar önceye uzanıyordu. Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan ve birbirlerinden haberdar olmayan iki farklı medeniyetin benzer zamanlarda benzer işler yapması tesadüf olabilir mi?