İYİ Parti’nin resmi internet sitesinde “Az Kaldı” sekmesi açıldı.

İYİ Parti’nin resmi internet sitesinde “Az Kaldı” sekmesi açıldı. İktidara gelindiğinde İYİ Parti tarafından yapılacaklar, başlıklar halinde özetlenirken, başlıklara tıklandığında detaylı bilgilendirme metni okunabiliyor. Son seçimlerden bu yana bütün ülkeyi karış karış dolaşan Genel Başkan Meral Akşener, bilgili ve deneyimli çalışma arkadaşlarıyla ülkenin gerçekleri ve geleceği hakkında daha somut, elle tutulur politikalar üretiyorlar. Az kaldı sekmesinde en çok dikkati çeken başlıklar şöyle sıralanıyor:
Ekonomiye Liyakat, Vergiye Adalet, Piyasaya Güven Gelecek.
Son on yılda ekonominin başına ekonomiden anlamayanlar özellikle getirildi. Hele son bakan evlere şenlik. Bu ay güya enflasyona dip yaptıracaktı. Türk lirasının dibi gördüğünü, daha da düşmeyeceğini söylemişti, dolat ve altın uçtu gidiyor.
Hukuk Devleti Adalet ile Buluşacak. Yargı Bağımsız ve Tarafsız Olacak
Memlekette adaletin siyasileştiğini, yanlı kararlar alındığını artık sağır sultan bile biliyor. Hatta ekonomiden sorumlu bakan dış yatırımcıları ülkeye çekebilmek için, yasal engelleri aşarız, ne gerekiyorsa hallederiz diyebiliyor. Memlekette yargının bağımsız olmadığını farklı bir dille anlatabiliyor.
Elbette Kuvvetler Ayrılığını tesis etmek İYİ Partinin en önemli hedeflerinden. Zaten yargı ile yürütmeyi ayırmazsanız memlekette adaleti tesis edemezsiniz.
Hudut Tekrar Namus Olacak Sığınmacılar Güvenle Evlerine Dönecek
Memleketin en önemli kamburu mülteciler. Kimin nerede olduğu belli değil. Terör başta olmak üzere illegal faaliyetler için büyük potansiyel oluşturuyorlar. Memleket Suriye başta olmak üzere, diğer ülkelerin kaçak yuvası olamaz.
İstanbul Sözleşmesi Mutlaka İmzalanacak Kadınlar Adaletle Özgürleşecek
İstanbul Sözleşmesini başta kabul eden ama sonradan yan çizen iktidar sahipleri kadın cinayetlerinin sürekli arttığının farkında değiller. Sapık birkaç yobazın ağzına bakıp sözleşmeyi imzalamaktan vazgeçtiler. Oysa insan hak ve hukukuna aykırı hiçbir düzenleme bulunmuyor.
Medya Özgürleşecek Haber Alma ve Verme Hakkı Korunacak
İktidar sahipleri kolladıkları yandaşları medya patronu yaptıktan sonra, Türk milletinin sağlıklı haber alma şansı çok düştü. Medya şirketlerinin %90’dan fazlası yanlı haber yapıyor. Türkiye halkın doğru haber alma istatistiklerinde Afrika ülkeleriyle aynı gurupta yer alıyor. Halkın doğru haber alma özgürlüğü sürekli kısıtlanıyor. Yandaş olmayan medya kurumlarına ceza üstüne ceza yağıyor.
Mülakat Olmayacak Kayırmacılık Son Bulacak
Aslında memleketin geleceği de işe yerleştirmelerde adalet ve liyakate bağlı görünüyor. Yetersiz, torpilli kamu görevlileriyle ülkenin gelişmesi imkânsız.
Atatürk Orman Çiftliği Tarım Bilimleri Akademisi ile Çiftçilik En Kazançlı ve Yeni Nesil Meslek Olacak
İYİ Partinin en önemli politikalarından biri de ülke tarımının geliştirilmesi. Mevcut iktidar sahipleri Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla yaptıkları ithalatlarla hububat ve bakliyat üretimine darbe üstüne darbe vurdular. Ekilmeyen arazi varlığı 60 milyon dekara dayandı. Diğer yandan Et Balık kurumu vasıtasıyla yaptıkları hayvan ithalatı da hayvancılık sektörünü iflasın eşiğine getirdi.
İYİ Parti, ülke sorunlarına hem dikkat çekiyor hem de çareler üretiyor. İktidar sahiplerinin tehditleri işe yaramıyor. Ülkeyi getirdikleri nokta belli. Kendileri ve yandaşları kazanırken, milleti yoksullaştırdılar. İYİ Parti ülkenin geleceği için iktidara aday olduğunu ispatlıyor.