Ziyarette, dernek faaliyetleri, ilaç temini, ve genel sağlık hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Çanakkale Eczacılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sağlık sektöründeki güncel gelişmeleri ve eczanelerle hastaneler arasındaki işbirliğini değerlendirmek üzere ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz'ı ziyaret etti. Yapılan ziyarette, hastaların ilaç temini ve sağlık hizmetlerine daha etkin bir şekilde ulaşımı için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişi gerçekleştirildi. Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Hastalarımızın ilaç temini ve sağlık hizmetlerine ulaşımı noktasında eczacılarla işbirliği içinde olmak önemlidir. Bu tür ziyaretler, sorunların çözümüne yönelik işbirliğini güçlendirmek adına oldukça değerlidir. Hastanemizdeki yeni tıbbi merkezlerle ilgili bilgilendirme yaparak, bu alanlarda da işbirliği olanaklarını artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Ziyaretin Ardından Gelişmeler Paylaşılacak

 Yapılan ziyaret sonrasında, Çanakkale Eczacılar Odası ve ÇOMÜ Hastanesi arasındaki işbirliği ve gerçekleştirilecek projeler konusunda önemli gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Oda Başkanı Ecz. N. Jale Karaata ise yaptığı değerlendirmede "Çabamız hastalarımızın ve halkımızın en yakın sağlık danışmanı olan eczanelerden olabildiğince faydalanmalarıdır. Gerek eczanelerimizden gerek hastanenizden insanların ilaca kolay ulaşması için odamız hastaneniz ile her zaman iletişimdedir. ÇOMÜ Hastanesinin çevresinde eczane bulunmaması sorununun da en kısa sürede çözüme ulaşmasını diliyoruz. Kurumlar arası sıcak diyalogların her zaman fayda sağladığına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi 

 Haber Merkezi