Ziraat Fakültesinin Üvecik Köyünde olduğu yıllarda, zor şartlarda Dekanlık Görevini yürüten Prof.Dr. Ahmet GÖKKUŞ, 2022 yılı şubat ayında emekli olmuştu. Tez aşamasında olan yüksek lisans öğrencisinin danışmanlığı devam etmişti.
17 Ağustos 2023 tarihinde Prof.Dr. Ahmet Gökkuş, Prof.Dr. Ali Koç ve Prof.Dr. Harun Baytekin’den oluşan jüri önünde tezini başarıyla sunan Nuri Erecek’in mezuniyet töreni tarihi bir anıya da sahne oldu. Jüride görev alan Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Koç, Hocaların Hocası Prof.Dr. Ahmet Gökkuş’un ilk yüksek lisans öğrencisi, Nuri Erecek ise son yüksek lisans öğrencisi idi.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde akademik hayatına başlayan Prof.Dr. Ahmet Gökkuş, çok sayıda yüksek lisans ve doktora öğrencisi yetiştirmişti. Emekli olmakla birlikte akademik çalışmalarına devam eden, değerli bilim insanı Prof.Dr. Ahmet Gökkuş, ilk yüksek lisans öğrencisinin, son yüksek lisans öğrencisinin jürisinde görev almasından dolayı yaşadığı sevinci, Tarım Eğitimine Prof.Dr. Ali Koç gibi kıymetli bilim insanlarını kazandırdığı için de ayrıca çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Haber Merkezi