Ziyarette,  Fakülte ile ilgili projeler, bilimsel etkinlik çalışmaları ve çeşitli planlamalar konularında fikir alışverişinde bulundu.
İletişim Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Dekan Yardımcısı ve Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı ile Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir Eşitti de katıldı. Ziyarette, İletişim Fakültesi’ne verdiği önemden bahseden Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, ortak akılla geliştirilecek yeni fikir ve projelerle hem İletişim Fakültesi’nin hem de Üniversitemizin başarı düzeyinin artacağına inandığını, bu hedef doğrultusunda azimle çalışmaya devam edilmesi gerektiğini bildirdi.
Dekan Prof. Dr. Hülya Önal, üniversitemizin başarısı çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak yapmayı planladıkları projeler hakkında Rektör Erenoğlu’na bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Dekan Önal, Rektör Erenoğlu’na teşekkürlerini iletti.
Haber Merkezi