Ziyarette Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şunları belirtti: “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yeni Rektörü olarak atanmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sizlere, yönetiminize ve Üniversitemize yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler, Üniversite ve Borsa arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için Ticaret Borsası olarak Üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışarak, sizlerin iş birliğinde başarılı projelere imza atacağımıza yürekten inanıyoruz ”dedi.
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise; Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden ve iyi temennilerinden dolayı teşekkür ederek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, İlin ve Üniversitenin kalkınması için kurumlarla her zaman işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.
Ziyarette; Üniversite, Sanayi ve Kamu işbirliği ile İldeki genel konular görüşüldü.
Haber Merkezi