Tez Koop İş Sendikası üyeleri toplu iş sözleşmesinin imzalanması ile birlikte kurban bayramı öncesinde adeta çifte bayram yaşadılar.

ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ TEZ KOOP İŞ SENDİKASI İŞÇİLERİ ÇİFTE BAYRAM YAPTI
ÇOMÜ ile Tez Koop İş Sendikası arasında 6 asydır süren görüşme ve pazarlıklardan sonuç çıkmamış ve toplu iş sözleşmesi imzalanamamıştı. 6 aydır imzalanmayan toplu iş sözleşmesinde bugün taraflar el sıkıştı ve imzalar atıldı. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi işçileri çifte bayram yapıyor. Sendikadan yapılan açıklamada “Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü ile tez kop İş Sendikası arasında 10 No’lu  iş kolu toplu iş sözleşmesi anlaşmasına varılmıştır yaklaşık 6 aydır uzlaşı sağlanamayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri yeni atanan rektör Profesör  Doktor Ramazan Cüneyt Erenoğlu'nun olumlu yaklaşımları sonucunda çözüme kavuşmuş ve kamu çerçeve Protokolü maddelerinde uzlaşı sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

REKTÖR ERENOĞLU PİLAV DAĞITTI
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü ile Tez Koop İş Sendikası arasında 10 No’lu  iş kolu toplu iş sözleşmesi anlaşmasına varılması ve ardından da toplu sözleşme’nin taraflarca imzalanmasının ardından Tez Koop İş Sendikası imzalanan toplu iş sözleşmesin ÇOMÜ ÖSEM önünde pilav dağıtarak kutladı. Pilav dağıtım alanına gelen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ramazan Cüneyt Eroğlu kevgiri eline alarak pilav dağıttı.
Ogün İnal