Bir süre önce nişanlanan Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Can Erenler Derneği Başkanı Mehmet Erken ve Çarşı Esnaflarından Anıl Bijuteri Sahibi Gülizar Erken’in oğulları Anıl Erken ile Fabrika Garden ‘de düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin mutluluklarına Çanakkale protokolünün yanı sıra çok sayıda davetlide ortak oldu.

DÜĞÜNE ÇANAKKALE PROTOKOLÜ VE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Can Erenler Derneği Başkanı Mehmet Erken ve Çarşı Esnaflarından Anıl bijuteri Sahibi Gülizar Erken’in oğulları Anıl Erken, hayatlarını birleştirdi. Genç çift için geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Dardanos yakının da bulunan Fabrika Garden’da görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Genç çiftin mutluluklarına Çanakkale protokolünün yanı sıra çok sayıda davetlide ortak olurken Düğüne Çanakkale Valisi, İlhami Tezcan, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı,  Eski içişleri Başkanı Mehmet Gazioğlu, İşadamı Kemal Sözen, STK Başkanları, Oda Başkanları, Akıncı ve Erken aileleri akrabaları yakınları ve dostları katıldı. Beril ve Anıl çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdığı düğünde genç çift hayatlarının en önemli anında onlar ile mutluluklarını paylaşacak olan davetlileri düğün salonu girişinde karşıladı. Beril ve Anıl çifti düğün töreninin başlaması ile kır düğün salonunun dans pistine doğru alkışlar ile yürüdüler ve ilk danslarını ettiler.

NİKAHLARINI ÜLGÜR GÖKHAN KIYDI
İlk dansın ardından sıra Beril ve Anıl çifti hayatlarının en önemli “EVET” kelimesini söylemek için Nikah masasına oturdular. Genç çiftin nikahını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıydı. Nikah töreninin ardından genç çift ve davetliler görkemli düğünde çalınan oyun havaları ve şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Beril ve Anıl çifti ’ne İşte Çanakkale Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz….
Ogün İnal