Efsane bir Salı gününden herkese Selammmmmm.. Bu günümüzde tıpkı diğer günlerimizin de olduğu gibi sağlık, huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve akışta geçsin inşallah.

Hayatımızın kanunları var bunlar yazılı olmasalar da, hoşumuza gitseler de gitmeseler de…
 
• ilki der ki: "Hayatımıza kim girerse o doğru kişidir " yani kimse hayatımıza tesadüfen girmez, etrafımızda olan, bizimle etkileşimde bulunan tüm insanlar bir şeyler için vardır, her birinde öğrenmemiz ve ilerlememiz için vardırlar.
 • ikinci kanun söyle der: "Bunlar yaşanabilecek tek şeydir. "Hiç bir şey, ama hiçbir şey, kesinlikle hayatımızda olan hiçbir şey başka türlü olamazdı. En küçük ayrıntı bile değil.
'Ben böyle bir ‚şey yapsaydım başka bir şey olurdu' diye bir şey yok... ". Hayır, hayır. Olanlar olabilecek tek şeydi ve böyle olması gerekiyordu ki bu dersi alıp yolumuza devam edebilelim. Hayatımızda başımıza gelen her durum mükemmeldir, aklımız ve egomuz dirense ve kabul etmek istemese de.
 • Üçüncüsü der ki:
"Başlamak için her zaman doğru zamandır. " Her şey doğru zamanda başlar, ne öncesi ne de sonrası.
Hayatımızda yeni bir şeylerin başlamasana hazır olduğumuz an, işte o zaman başlayacak.
• Ve dördüncüsü ve sonuncusu: "Bir şey bitince biter. "Aynen bunun gibi. Hayatımızda bir şey sona ermişse, evrimimiz içindir, bu yüzden bu yüzden bırakmak, devam etmek ve zaten o deneyimle zenginleştirilmiş olarak ilerlemek daha iyidir. Bugün bunu okuyor olmanızın tesadüfen olduğunu düşünmüyorum, eğer bu sözler hayatımıza girdiyse, hiçbir şeyin, bir kar tanesinin bile yanlış yere düşmediğini anlamaya hazırlıklı olduğumuzdandır.
Evet, efendim kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız.
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu Salı günü herkese
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…