Öncelikle Almanya Düseldorf’tan Selammmmmm..


 
Bu cumadan itibaren hafta sonu pazartesi de dahil olmak üzere seans ve eğitimler vermek üzere Almanya Düsseldorf ‘da
kısacası siz bu satırları okurken ben Düsseldorfta olacağım.
 
Bugün sizlere kelimelerin ,sözcüklerin ve sözün gücünden bahsetmek istiyorum efendim buyrunuz…
 
   Sözcükler, insanlığın ana iletişim kaynaklarından biridir. Motive etmeyi, gücü yükseltmeyi, heyecanlandırmayı, iyi  bir yola yönlendirmeyi ve aynı zamanda motivasyonu düşürmeyi, üzmeyi, hayal kırıklığına uğratmayı, uzaklaştırmayı ve aşağı çekmeyi başaran büyük bir güç taşırlar. Birçok insan, kelimelerin sahip olduğu ve söylendiğinde aktardığı gerçek gücün hala farkında değildir.
Bizi dinleyenleri her zaman memnun veya memnun etmeye tabiyiz. Bu nedenle, bu aracın ne kadar güçlü olduğunu düşünmek ve anlamak önemlidir.
 
Kelimeler en derin arzularımızı,  ve duygularımızı ifade edebilir. Onlar bizi diğer varlıklara bağlayan bir halkadır ve bizim ve diğer insanların hayatlarını doğrudan etkileyen, düşündüklerimizin bir yansımasıdır.
 
Sözün gücünü bilinçli olarak kullandığımızda, onları alanlar için çok değerli olabilecek yansımalar ve fikirler üretiriz. Dikkatli, özenli ve söylenenlerin farkında olarak, bu sözlerin olumlu hareket etmesini, onları duyanlarda empati, anlayış ve davranış değişiklikleri oluşturmasını bekleyebiliriz.
 
Aksine, bu gücü bilinçsizce ve dürtüsel olarak kullandığımızda, sahip olabileceği gerçek etkiyi ölçmediğimizde veya suçlayıcı bir ton kullandığımızda, sözlerimiz büyük bir olumsuzluk taşır ve güçlü hayal kırıklıklarından ve moral bozukluğundan sorumlu olabilir.
Kendini bilmek bizi buna uyandırır ve sözlerimizin, duyulduğunda büyük enerjiler üreten mantralar gibi olduğunun farkına varmamızı sağlar.
Her zamanki gibi iyi ve kötü vardır. Seçim bizim efendim.
 
Eğer hayatınızda bir akış istiyorsanız
Sözlerinize ve onları işitenlere karşı dikkatli ve gayretli olun.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
Akışta  bir Cuma günü olsun...
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…