Biten her ilişki aynı zamanda bir kederdir.

Ne zaman duygusal bir hayal kırıklığı yaşasak, biriyle ilişkimizi sonlandırdığımızda, duygusal bir keder aşamasından geçeriz. Keder, yalnızca birinin fiziksel ölümüyle değil, fiziksel, sevgi dolu, profesyonel veya kişisel alanda bir şeyi bitirme sürecinin tamamıyla bağlantılı bir duygudur.
Hayatımızda birkaç sondan geçiyoruz ve iç sistemimiz, yaşananların özümsenmesi ve yeni gerçekliğe adaptasyon olan bir duygusal sindirim sürecinden geçiyor.
Bir ilişkiyi bitirmek acı verir çünkü sevgi beslediğimiz, sevgi aldığımız, rutinimizin ve gelecek planlarımızın bir parçası olan biri olmadan yaşamayı öğrenmek zorundayız. Bu yas tutma sürecinin, acı, öfke, küskünlük, incinme, üzüntü ve hatta suçluluk gibi diğer çatışan duygularla birlikte hala kalan duygularla yüklenmesi yaygındır.
Duygusal yasın üstesinden gelmek, bu süreç için zaman ve sabır gerektirir, aynı zamanda daha derine inmek yerine onu aşmaya katkıda bulunan tutumları da gerektirir. Başka hiçbir şey istemeyen biriyle bir şeyler tutmakta ısrar eden, sürekli onlardan haber arayan, sosyal medyasını takip eden insanlar bu kedere kapılırlar.
İlişkinin bittiğini, bu deneyimin geçmişin bir parçası olduğunu, acıların olabileceğini, ancak sevgi ve derslerin de olduğunu ve hepsinden önemlisi, hayatımızda sadece bir kişinin olmadığını özümsemek gerekir. .
Yeni bir ilişki için doğru zaman yoktur, ancak geçmiş ilişkilerden bu kederin üstesinden ne kadar çok gelirsek, yeni deneyimler için o kadar sağlıklı oluruz.
Unutmayın. Bitişlerin yanında yeni başlangıçlar da var.
    Yeni bir İlişki ve ruh eşinizi çekmek için düşünce evinizin temizlenmiş, yenilenmiş, düzenlenmiş olduğunu görmelisiniz yani öncelikli olarak hazırlık yapmak istiyorsanız bu düşünce evinize ilgili olmalıdır.
Güzel bir Çarşamba Günü dileklerimle gününüz su gibi aksın, güneş ışığınız olsun, diyorum
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…