Vali Aktaş’ın Çan ilçesi ziyaretine, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ile Murat Okan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nilay Baran Madan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma Türe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay Mutlu da eşlik etti.

İLK ZİYARET ÇAN KAYMAKAMLIĞINA
Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL tarafından karşılanan Çanakkale Vali İlhami Aktaş, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali Aktaş, ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ dan brifing aldı. Vali Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Çan Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Vali Aktaş, yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, Çan ilçesi Hükümet Konağı yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Aktaş, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Çan ilçesi Hükümet Konağı yeni hizmet binasının Çan ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

VALİ AKTAŞ ÇAN VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET ETTİ
Çan Kaymakamlığını ziyaretin Ardından Çan Vergi Dairesi geçen Vali Aktaş, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Aldemir tarafından karşılandı. Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Aldemir’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulunarak kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ AKTAŞ’IN BİR SONRAKİ DURAĞI ÇAN PTT MÜDÜRLÜĞÜ OLDU
Vali İlhami AKTAŞ, Vergi Dairesi müdürlüğü ziyaretinin sonrasında Çan PTT Müdürlüğünü ziyaret etti. Çan PTT Müdürü Mehmet Karabulut tarafından karşılanan Vali Aktaş, Çan PTT müdürlüğünde yapılan çalışmalarla ilgili Çan PTT Müdürü Mehmet Karabulut’ dan bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından kurumun hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Aktaş, hizmet birimlerini de gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ AKTAŞ ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Çan ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çan çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu.

VALİ AKTAŞ OKULLARI’DA ZİYARET ETTİ
Çan İlçesi ziyareti kapsamında 23 Eylül Ortaokulu, Atatürk İlkokulunu ve İstiklal İlkokulunu ziyaret eden Vali Aktaş, ziyaret ve incelemeleri sırasında 23 Eylül Ortaokulu Müdürü Ali Esen, Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Gezer ve İstiklal İlkokulu Müdürü Ramazan Akif Güder ile bir süre görüşerek okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret edilen okulların dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali Aktaş, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
VALİ AKTAŞ ÇAN GEZİSİNE MÜFTÜLÜK VE KURAN KURSU ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ
Okul ziyaretleri sonrasında Vali Aktaş, Çan Müftülüğünü ziyaret etti. Çan Müftüsü Mustafa Ekin tarafından karşılanan Vali Aktaş, İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında Çan Müftüsü Mustafa Ekin’den bilgi aldı. Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Aktaş, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aktaş, Müftülük ziyaretinin sonrasında Çan Müftülüğüne bağlı Metin Arslan Kur'an kursunu ziyaret etti. Kurs öğretmenlerinden verilen eğitim hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, öğrencilerle sohbet ederek, okudukları duaları dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek derslerinde başarılar diledi.

VALİ AKTAŞ ŞEHİT MEHMETÇİK VE ÖĞRETMENLERİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Vali AKTAŞ, Çan ilçesi ziyaretleri kapsamında Sivas ilinde şehit düşen Astsubay Çvş. Mustafa Yerli’ nin ailesini ziyaret etti. Vali Aktaş, Astsubay Çvş. Mustafa Yerli’ nin annesi Sebahat Kiraz ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti. Ardından Diyarbakır ilinde Şehit olan Öğretmen Emin Aydın’ın kızı Şeyma Aydın’ı ziyaret eden Vali Aktaş, Şehit Öğretmen Emin Aydın’ın kızı Şeyma Aydın ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali Aktaş, Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehidimizin kızı Şeyma Aydın’a minnet duygularını iletti.

VALİ AKTAŞ ÇAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET ETTİ
Çan İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Aktaş, burada İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

VALİ AKTAŞ’IN ÇAN İLÇE DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin sonrasında Vali Aktaş, Çan Devlet Hastanesini ziyaret etti. Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Çağlar BEKTAŞ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, hastanede sürdürülen sağlık hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Çan Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.

VALİ AKTAŞ’TAN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET
Ardından Çan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay Mutlu tarafından karşılandı. Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutan V.  J. Kd. Bçvş.  Atalay Mutlu’ dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay Mutlu ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

VALİ AKTAŞ ÇAN’IN KOCAYAYLA VE DANAPINAR KÖYLERİNİ’DE ZİYARET ETTİ
Çan İlçe ziyaretleri kapsamında Vali AKTAŞ, Kocayayla ve Danapınar köyünü ziyaret etti. Kocayayla Köyü Muhtarı Ufuk Kamacı ve Danapınar Köyü Muhtarı Selahattin İsmail Bal ile bir araya gelen Vali Aktaş, köylerde incelemelerde bulunarak köylerin genel durumları, sorunları ve ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali  Aktaş, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirtti. Ziyaret edilen köylerde ikamet eden vatandaşlarımız, köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Aktaş’a teşekkür ettiler. Kocayayla köyü ziyareti kapsamında Vali Aktaş, Kocayayla İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kocayayla İlkokulu ve Ortaokulu Müdür V. Ayhan Özcan ile bir süre görüşerek okulda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Vali  Aktaş, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Ardından Kocayayla Köyü Sağlık Evini ziyaret eden Vali Aktaş, Dr. Akın Çolak’dan sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali  Aktaş, Dr. Akın Çolak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Kocayayla Sağlık Evi ziyareti sonrasında Vali Aktaş, 94 yaşındaki vatandaşımız Fatma Savaş’ı evinde ziyaret etti. Fatma Savaş’ın ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Aktaş, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Danapınar köyü ziyareti kapsamında Vali Aktaş, Köy Yaşam Merkezi Projesi Kapsamında Odaş tarafından bakım ve tamiratı yapılan Danapınar Köyü İlkokulunu ziyaret etti. Köy Yaşam Merkezinde görevli usta öğretici Selda Bal’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali  Aktaş, usta öğretici Selda Bal’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Vali Aktaş, Danapınar köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Raşit Danış’ı ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Raşit Danış’ ı evinde ziyaret eden Vali  Aktaş,  Kıbrıs Gazisi Raşit Danış ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kıbrıs Gazisi Raşit Danış ve ailesine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali Aktaş, bu ülkenin gazi ve şehitlere minnettar olduğunu ifade etti. Kıbrıs Gazisi Raşit Danış, Vali Aktaş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Haber Merkezi