Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş Örgüt değerlendirme toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri,  CHP Çanakkale Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP İl ve merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  CHP İlçe Başkanları, ilçe örgüt sorumluları, CHP İl Gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetimleri katıldı. Çanakkale CHP seçime hazır sloganı ile yapılan toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ÖRGÜT TOPLANTISINDA HERKES GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ
Hafta sonu yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş Örgüt değerlendirme toplantısı ile ilgili bilgiler veren CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural değerlendirmesinde “ Bu toplantımız davet usulü ile genişletilmiş şekilde örgütümüzü bir araya getirdiğimiz bir toplantı oldu. Toplantıya seçilmişlerden oluşan partililerimiz katıldı. Toplantımızın konusu seçim sürecinin değerlendirilmesine yönelikti. Seçim sürecine girilmiştir. Seçim sürecinde CHP Çanakkale örgütü olarak neredeyiz, seçim süreci ile ilgili eksikliklerimiz var mı? Seçim sürecinde nasıl ortaklaşa hareket edebiliriz bunları konuştuk. Önümüzdeki seçimlerde Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanın 6’lı masanın aday gösterdiği isim olması için neler yapmalıyız. Bu konuyu da toplantıda konuştuk. Birlik beraberlik içerisinde seçimlerde nasıl çalışmalıyız konuştuk. Toplantımızın amacı bunlardı ve çok başarılı geçti. Toplantıda herkes tedirginlikleri, gördükleri eksikleri ve neler yapılması gerektiğini tüm katılımcılar ifade edebilme fırsatı buldular. İfadelerine yer verdi.

İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİ RAPORUMUZU GENEL MERKEZE SUNACAĞIZ
Ural örgüt toplantısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede il örgütü olarak ilçe ve köy ziyaretlerinden elde ettikleri bilgi ve raporu toplantıda il örgütü ile paylaştığını da ifade ederek “CHP İl örgütü olarak yaklaşık iki aydan buyana ilçe ziyaretleri yapıyoruz. Her hafta iki ilçe ve ziyaret ettiğimiz iki ilçede de ayrıca iki köy ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu köy ziyaretlerimizi iktidarın güçlü olduğu köylere gerçekleştiriyoruz. İktidarın güçlü olduğu köylerdeki durumu tespit ediyoruz. Bu köy ziyaretlerimizde asla siyasi söylemler etmiyoruz ve siyaset konuşmuyoruz köy sakinlerinin köy kahvesindeki masalarına oturup o masalarda köy sakinlerimizi dinliyoruz. Buralarda yaptığımız dinleme ve sohbetlerden bir sonuç çıkartıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda da sonuç raporlarını toplantıya katılan örgütümüz ile paylaştım. Önümüzdeki günlerde Biga ilçemiz ve iki Biga köyü ziyaretimizin ardından topladığımız tüm raporları birleştirerek genel merkezimize sunacağız.” dedi.

Ogün İnal