Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren eski milli futbolcular Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı ziyaret etti. Milli futbolcuların sürpriz Çanakkale ziyaretinin ardında helal oldun dedirten bir vefa hikâyesi çıktı.

MİLLİ FUTBOLCULARDAN BAŞKAN GÖKHAN’A
Türk futbolunun iki önemli ismi Mehmet Topal ve Selçuk İnan önceki gün Çanakkale’de sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Sürpriz ziyaret Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı. Galatasaray Lisesi mezunu olan Ülgür Gökhan ziyareti “Kentimizin takımı Çanakkale Dardanelspora ve Milli Takımımıza büyük emekler vermiş, Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a sürpriz ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadeleri ile paylaştı.

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI BİROL ARSLAN’I DA ZİYARET ETTİLER
Mehmet Topal ve Selçuk İnan bir sonraki ziyaretinde Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ile bir araya geldiler. Kepez belediye Başkanı Birol Arslan’ da ziyareti sosyal medya hesabından “Eğitim hayatı boyunca Kepez’de yaşayan, Kepez Dardanel Spor formlarını da terleten, milli futbol takım kaptanlığına kadar yükselme başarısı gösteren Mehmet Topal ve Selçuk İnan’ı misafir ettik. Kepezde yaşadıkları yıllardaki anılarını dinledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tarifindeki gibi ahlaklı sporcularımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum “ifadeleri ile paylaştı.

ZİYARET NEDENİ “HELAL OLSUN” DEDİRTTİ
Eski milli futbolcular Mehmet Topal ve Selçuk İnan’ın Çanakkale’ye gerçekleştirdikleri sürpriz ziyaret merak konusu oldu. Kimi Dardanelspor’u ziyaret etmek ve nostalji yaşamak için gelmiş olabileceklerini tahmin ederken kimileri ise ortak iş yada gayrimenkul alımı için gelmiş olabileceklerini tahmin etti. Ancak tahminler boşa çıktı. Beyefendilikleri ile bilinen ve Dardanelspor’ un yetiştirdiği, milli takıma hatta milli takım kaptanlığına kadar yükselen iki eski futbolcu Dardanelspor’ da oynadıkları dönemde tesislerde kendilerine yaptığı yemekler ile adeta evlerinde hissetmelerini sağlayan Sabriye Topçu’’yu ziyarete geldiler. Yıllar boyunca Sabriye Topçu’ nun yaptığı yemekleri yiyen eski iki milli futbolcu, Topcu’ nun hasta olduğunu ve Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi gördüğümü öğrenince ilk fırsatta Çanakkale’ye geldiler. Aynı zamanda Kepez Spor hocası Rasim Öz’ünde kayınvalidesi olan Sabriye Topçu’ ya Anne şefkati ile kendilerine yemek yaptığından dolayı tekrar teşekkür eden milli futbolcular Topçu’ ya geçmiş olsun ve acil şifa temennilerini de sundular. Eski milli futbolcular Mehmet Topal ve Selçuk İnan’ın bu vefalı davranışına Çanakkaleliler “ Helal Olsun” dedi.

Ogün İnal