En sevilen lezzetlerden olan lahmacun son zamlardan olumsuz etkilendi. Bir adet lahmacunun fiyatı 15 liraya yükselirken, lahmacun zammı sosyal medya gündemine de oturdu. Vatandaşlar, " Fakir yemeği lahmacun 20 lira olmuş. Gazyağı kuyruğu vardı dedikleri yıllarda biz fakirler okul harçlığı ile 2-3 tane lahmacun alabiliyorduk. Şimdi bırak öğrenciyi, çalışan alamıyor. Eskiden soğanlı mı soğansız mı veya acılı mı acısız mı diye sorardık, seni de hayal edilecekler listesine aldık lahmacun” dediler.
F 1907:
2 lahmacun 1 ayran 40 TL, bizi bu hale nasıl getirdiniz?
A.K:
15’e lahmacun mu var?
K.Ç:
Beyaz et lüks, kırmızı et lüks. 5 kiloluk yağ lüks, lahmacun, pide lüks. Market, pazar masrafları. Her şey lüks olmaya başladı.
S.A:
Fakir yemeği lahmacun 20 lira olmuş. Gazyağı kuyruğu vardı dedikleri yıllarda biz fakirler okul harçlığı ile 2-3 tane lahmacun alabiliyorduk. Şimdi bırak öğrenciyi, çalışan alamıyor.
R:
Lahmacun bir tane yesem dişimin kavuğuna yetmez, iki tane 30 TL,  en iyisi yememek.
S.A:
Lahmacun bile lüks oldu.
V.K:
Eskiden soğanlı mı soğansız mı, veya acılı mı acısız mı diye sorardık, seni de hayal edilecekler listesine aldık lahmacun.
Ş:
Sevgilisine lahmacun ısmarlayan seni seviyorum demese de olur lahmacun fiyatlarına bakın.
B.A:
Oha ama lahmacun 10 TL olur mu hiç? 20 TL verip 4 tane yerdim be şimdi 40 TL.
T.G.O:
Lahmacun 15 lira. Bodrum’da değil. Ülkenin her yerinde. Aşk Bodrum’da yaşanıyordu güzelim. Şimdi tüm ülkede yaşanıyor.
D:D:
Lahmacun’a bile hasret bırakıldık.
K:H:
Önceden geçiştirme olarak söylenen lahmacunu 4 kişilik bir aile kişi başı 2 adet söylese 100-150 TL'ye geliyor. Saçmalık resmen.
Mine Tarım