Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, yeni kuracağı partinin yol haritasını açıklamak için Manisa’da “Manisa Dostları Platformu” ismiyle bir toplantı düzenledi. Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıya geniş bir katılım sağlandı.
Bir süre önce AK Parti’den istifa eden eski İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın da Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıya katılması, partinin kurulum aşamasında kendisinin de olduğu iddialarını doğrular nitelikte bir fotoğraf oldu.

Ahmet Davutoğlu, yeni kuracağı partinin yol haritasını açıklamak için Manisa’da “Manisa Dostları Platformu” ismiyle bir toplantı düzenledi. Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıya geniş bir katılım sağlandı.
Davutoğlu açıklamalarında "Yeni hareketimizin partiye dönüşmesi için tüzük çalışmaları yapılmasına karar verdik. Geçmiş zamanlarda farklı fikirlerde olduğumuz isimlerle görüşmelere başladık. Herkesle istişare yapıyoruz. Tabi bizimle konuşmaya yüreği olanlarla" ifadelerini kullandı.
Bir süre önce AK Parti’den istifa eden eski İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın da Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıya katılması, partinin kurulum aşamasında kendisinin de olduğu iddialarını doğrular nitelikte oldu.
Dilek Akşen