“Çanakkale’de temizlik adına yeni bir bakış açısı yaratıyoruz” diyen Yörükoğlu, “Kurumsallık, kalite ve müşteri memnuniyeti ile Çanakkale halkına ve sevgili öğrencilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.
Castle City firmasının temizlik faaliyetlerine 12 kalifiye kadrolu personel ile devam ettiğini söyleyen Yörükoğlu, “İlk altı aylık süreçte 400’ün üzerinde ev, ofis, kafe ve spor salonları gibi alanlarda temizlik hizmeti vermiş bulunuyoruz. Castle City ailesi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda malzemeli ve malzemesiz olmak üzere piyasanın ihtiyaçlarını karşılama yolunda çalışmalarına devam ediyor. En önemli özelliğimiz kurumsal bir hizmet anlayışı ile yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunuyor olmamız” dedi..
Bireysel hizmet ile şirketten alınan temizlik hizmeti arasındaki farklara da dikkat çeken “Yörükoğlu, “Öncelikle bireysel hizmet noktasındaki en önemli konu pek çok çalışanın sigortasız ve kontrolsüz hizmet veriyor olması. Bu durum her iki taraf içinde çok büyük riskler içeriyor. Hizmet esnasında oluşabilecek yaralanmalı, hatta ölümle neticelenebilecek iş kazaları mevcut yasalar gereğince de tarafları içinden çıkılamaz sorunlarla baş başa bırakabiliyor. Ayrıca taraflar arasında doğru iletişimin kurulamaması özellikle hizmet alan tarafın taleplerinin istenilen seviyede yerine getirilememesi çok sık karşılaşılan bir sorun olup Castle City temizlik kurumsal kimliğiyle müşterilerine kişiye özel çözümler sunarak ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor” dedi.
“HİZMETTE İLETİŞİM ÖNEMLİ”
Hizmette doğru iletişimin önemli olduğunu belirten Yörükoğlu, “Öncelikle vermiş olduğumuz hizmetin doğası gereği pek çok farklı talebe cevap vermek zorundayız. Doğru iletişim ve doğru temizlik malzemeleri ile müşterilerimizin tam olarak beklentilerinin karşılanması için çalışıyoruz. Bu noktada firmamızın bakış açısı vermiş olduğu her hizmet için yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlamak olup; herhangi bir nedenle oluşan olumsuzluk durumunda hiç bir ücret ya da ön şart olmaksızın mümkünse aynı gün değilse ertesi gün personelimiz tarafından telafi temizliği hizmeti vererek amacımız olan yüzde 100 müşteri memnuniyetinin sağlandığından emin oluyoruz. Firmamız Castle City bu noktada müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden bir anlayışa sahiptir. Bunun yanında Çanakkale halkının her kesimine uygun kampanyalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Merve Çakmak