ÇEYT Derneği açılış yapacak
 ÇEYT Derneği Başkanı Murat Çağlayan ve dernek üyeleri,  bu kapsamda, Çanakkale’de medya gruplarını siyasi partileri ve sendikalara ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.
Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (ÇEYT),  20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.00 de Cumhuriyet Meydanında, dernek açılışı gerçekleştirecek.  Açılışa, Genel Başkan Gönül Boran Özüpak da katılacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarına, hem dernek hakkında bilgilendirme yapan hem de açılışa davet eden ÇEYT üyeleri, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya da bu kapsamda ziyaret gerçekleştirdi.
“ÇALIŞMALARIMIZA HIZLA DEVAM EDİYORUZ”
Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Murat Çağlayan ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “22 Temmuz tarihinde dernek onayımızı aldıktan sonra hızla çalışmalarımıza başladık.  Bu bağlamda üye sayımızı artırmak için İskele Meydanı’nda stantlar kurduk.  13 Ekim Pazar günü de, ilimiz Çan İlçesinde stant kuracağız.  Ofisimize yakın bir nokta olan Cumhuriyet Meydanı’nda 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.00 de, Genel Başkan Gönül Boran Özüpak'ın da katılımıyla da dernek açılışımızı gerçekleştireceğiz. İstanbul’daki dernek üyelerimizde açılışımızda yer alacak. Bu kapsamda, Çanakkale’de medya gruplarını siyasi partileri ve sendikaları ziyaret ediyor, açılışımıza davet ediyoruz” dedi.
“MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin'i görevlendirmiş, emeklilikte yaşa takılanlar ile Sosyal Güvenlik Kurumu ile görüşmeler başlamıştı. Bu konuda da düşüncelerini ifade eden Çağlayan, “Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin başkanlığında başlatılan bir çalışma var. Bu çalışmayı takip ediyoruz. 8 Eylül 1999 öncesinden emeklilikte yaşa takılanların gasp edilen haklarını, yeni mağduriyetler yaratılmadan iadesi konusunda mücadelemize devam ediyoruz” dedi.
 
Dilek Akşen