AK Parti 29'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, çocuklarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantının kapanış oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, istişare ve değerlendirme toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek, iki gün boyunca süren toplantıda yeni yasama döneminin gündemiyle ilgili izahat verildiğini, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin birinci yıl değerlendirmesine ilişkin sunum yaptığını, Adalet, İçişleri, Dışişleri, Hazine ve Maliye bakanlarının da kendi alanlarıyla ilgili değerlendirmelerini paylaştığını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 milletvekiliyle birebir görüşme yaptığını, bazı şehirlerle ilgili soruları cevaplama imkânı bulduğunu ifade ederek, aldığı notlara ilişkin çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da Kızılcahamam kampında çocukları Ömer ve Kerem ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tokalaştığı ikizlere hal hatır sorarak bir süre sohbet etti.