Çanakkale Valiliği makamında gerçekleşen ziyarete, Çanakkale Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Orçun Oktay, Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Toğer, İcra Komitesi Üyeleri Levent Şahin, Cem Öner, Zekeriya İşseven, Osman Köse, Mücahit Esin, TOBB Ç.Kale GGK Sorumlusu Gözde Kartal katılım sağladı. Ziyarette öncelikle Başkan ve İcra Komitesi üyeleri firmaları ve çalışmaları hakkında Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya bilgiler verdi.
 
TOBB Çanakkale GGK İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay, Vali Tavlı’ya Genç Girişimciler Kurulunun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulunun, birlik tarafından 81 ilde oluşturulan Genç Girişimci Kurullarının Çanakkale’deki temsilcileri olduklarını belirtti. Başkan Oktay; “Genç Girişimciler Kurulu olarak Birliğimiz ve Çanakkale’deki Oda ve Borsalardan aldığımız güç ile İlimizdeki girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve girişimcilik kültürünün gençler arasında yaygınlaşmasına öncülük etmekteyiz. Aldığımız sorumluluğun ve üstlendiğimiz yükün farkındayız. Ben ve kurul arkadaşlarım kentimiz ve ülkemiz için yeni projeler geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin de desteği ile inşallah bu sorumlulukların da üstesinden geleceğiz" dedi. Ziyarette, yeni dönemde yapmayı planladıkları projelerden bahseden Oktay ve beraberindeki heyet, girişimcilerin gelişimini ve ilerlemelerini sağlamak adına çeşitli eğitim programları, organizasyonlar, bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerinin altını çizdi. Oktay son olarak, “Sayın Valimize bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, şahsım ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarım adına kendilerine minnetlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve kurul üyelerini makamında kabul eden Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Orhan Tavlı, “İlimizde böyle genç girişimciler olduğu için şanslıyız. Bu ilimiz ve ülkemiz için bir şans. Sizler gibi genç girişimcilere, müteşebbislere ülkemizin ihtiyacı var. Çanakkale Valiliği olarak ilimiz adına yapacağınız çalışmalarda, projelerde kapımız sizlere her zaman açık, sizlere destek olmaya hazırız. Bu anlamda TOBB’a bağlı olarak kurulan Genç Girişimciler Kurulu’ndaki tüm gençlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette ayrıca, Çanakkale ekonomisi, firmaların e-ticaret ile ilgili yapığı çalışmalar, ihracat bağlantılarında zemin hazırlanması hususlarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 


Kaynak: Haber Merkezi