Çanakkale Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Üyesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Hüseyin Ok ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den  oluşan Ticaret Borsası heyeti gerçekleştirdiği İlçe Ziyaretleri kapsamında Ayvacık İlçesini ziyaret ettiler.  Borsa Heyeti , Ayvacık Kaymakamı  Cevat Çelik, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve İlçede Faaliyet gösteren Borsa Üyelerinin İş Yerlerini ziyaret ettiler.
 ÇTB Heyetinin ilk durağı Ayvacık Kaymakamlığı oldu. Heyet  Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik’i makamında ziyaret etti.  Meclis Başkanı Abdullah Deniz  ziyarete dair yaptığı konuşmasında Çanakkale Ticaret Borsası olarak Ayvacık’ı önemsediklerini Ayvacık’lı borsa üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri noktasında Ticaret Borsası olarak her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.
Abdullah Deniz devamla “ Sayın Kaymakamım Çanakkale Ticaret Borsası Meclisim olarak, üyelerimizin sorunlarının tespit etmek, Ticaret borsacılığının yarınlarına şekil vermek, her türlü soruna çözüm yolları bulmak amacıyla büyük bir azim ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.  Üretimin gücü olarak gördüğümüz üyelerimiz ile görev yaptığımız sürece hep yakın temas içinde olduk, diyalogumuzu sürdürdük. Üyelerimizin Borsamızın ufkunu açan değerli görüşlerine her zaman önem verdik. Bugün de bu amaç doğrultusunda Ayvacık’lı üyelerimiz ile birlikte Borsamızın geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar yemeğimizde bir araya geleceğiz.” dedi.
Başkan Abdullah Deniz Çanakkale Ticaret Borsasının Tarıma dayalı sanayi üretimlerinin sürdürülebilirliği açısından Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi projesi, Seracılık projeleri ile ilgili bilgiler verdi.  Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti. Borsanın çalışmalarında başarılar diledi.
 
 Küçükkuyu İçin Her  Çalışmaya Hazırız
Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Üyesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Hüseyin Ok ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan ÇTB Heyeti, Küçükkuyu Belediye Başkanı  Cengiz Balkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Borsa Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet tarafından, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçiminde  Küçükkuyu Halkının teveccühü ve desteğini alarak Küçükkuyu Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Sayın Cengiz Balkan’ tebrik ettiler.
Ülke ekonomisi ve Küçükkuyu iş dünyası hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette Küçükkuyu – Midilli seferlerinin önemi vurgulandı. Seferlerin Küçükkuyu ekonomisine katkısının arttırılması için tanıtım çalışmalarının önemine değinildi. Ziyarette ayrıca Küçükkuyu Belediyesinin kısa ve orta vadeli dönemde ilçenin gelişmesine katkı sağlamak üzere hayata gerçekleştirmesi düşünülen projeler ve yatırım planları hakkında görüşüldü.  Başkan Abdullah Deniz “Sayın Belediye Başkanım, Çanakkale Ticaret Borsası olarak Küçükkuyu’muzun gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmada sizlere imkanlarımız ölçüsünde ve vizyonumuz doğrultusunda destek vermeye hazırız” dedi.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Balkan nazik ziyaretlerinden dolayı Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.
 ÇTB Üyesine Ziyaret
Hububat sektörü ile ilgili görüşmelerin gerçekleştiği ziyarette Başkan Deniz “Bu ziyaretlerimizde bizlerle değerli fikirlerini paylaşan, bizleri ağırlayan, sektörleri ile görüşlerini belirten değerli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Her biri ayrı bir başarı hikâyesi ve önemli firmalar. Büyük birikimleri ve deneyimleri var. Bu nedenle üyelerimize hem teşekkürlerimi hem de tebriklerimi sunuyorum.”dedi. Ziyaret edilen Borsa Üyesi Mehmet Çelik Meclis Başkanı ve beraberindeki heyete, Borsanın desteklerini her zaman hissettiklerini belirterek, ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.
 
Haber Merkezi