Gençlik Haftası çerçevesinde, 19-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Kitap Festivali ve İmza Günleri, Lapseki Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor.

Sahildeki sosyal tesislerde düzenlenen ,Lapseki Belediyesi’yle Ayyıldız Kültür Sanat ve Yayıncılık işbirliğinde gerçekleşen “Kitap Festivali ve İmza Günleri” beş yazarın katıldığı  kitap festivali 26 Mayıs’a kadar sürecek Kitap Festivali’nde her gün bir yazar imza günü çerçevesinden okuyucularına kitaplarını imzalayacak.

Kitap fuarını öğrenciler ile birlikte gezerek yazarlarla sohbet eden Belediye Başkanı Eyüp Yılamaz” Kitap fuarının 2. Sini gerçekleştiriyoruz belediyemiz sponsorluğunda fuara katılan beş yazarımız var ve yazarlarımızın birer gün imza günleri olacak bu etkinliğimiz bir hafta devam edecek. Lapseki’de istiyoruz ki çocuklarımız, gençlerimiz ve yarınımızın teminatı öğrencilerimiz daha çok kitap okuyup kültür faaliyetlerinden, sosyal faaliyetlerden daha çok faydalansınlar istiyoruz ve bunun için belediye olarak üzerimize ne görev düşüyorsa bunu yapmaya çalışıyoruz ilçemizdeki bütün genç kardeşlerimizi buraya davet ediyoruz”dedi.