“Acı, kimyasal ve  risk yok”
Access Bars tekniği ve enerji uzmanı Sevda Meral Akay, enerjitik yüz germe tekniğini anlatarak,  yaşlanmanın belirtilerini tersine çevirebilen yüzde ve bütün beden boyunca hatta iç organlarda da benzer etkileri yaratabilen, bedeni gençleştiren, onaran bir süreç olduğunu dile getirdi.
İçinde reiki, Access Bars gibi enerji uygulamaları da barındıran enerjitik botoks ile yirmi seans sonrası kimyasallar, acılar, iğneler ve en önemlisi risk olmadan gençleşmenin mümkün olduğunu anlatan Access Bars tekniği ve enerji uzmanı Sevda Meral Akay,” Enerjitik botoks bedenimizi sevmenin ve kıymet vermenin ilk adımıdır” dedi.
“ENERJİTİK BOTOKS SADECE YÜZ GERME İŞLEMİ DEĞİLDİR”
Dünyada  ‘Face Lift’ olarak bilinen enerjitik botoksun sadece yüz germe işlemi olmadığını da sözlerine ekleyen Akay, “Enerjitik botoks sadece yüz germe işlemi değildir. Bununla birlikte tüm bedenin sağlığına kavuşması, gençleşmesi ve dinçleşmesi sağlanır.  Hem içten hem dıştan onarım sağlayan bir değişim süreci de diyebiliriz. Bedenimizi sevmemizin,  bedenimizin kıymetini bilmemizin ilk adımıdır” dedi.
“YAŞLANMAYA RİSK ALMADAN DUR DİYEBİLİRSİNİZ”
Uygulamayı anlatan ve faydalarını sıralayan Akay sözlerine, “20 seansta kalıcı bir gerginlik sağlar. Daha genç, sağlıklı ve enerjik görünürsünüz.  Selülitlere de iyi geldiğini biliyoruz. Cilt kırışıklıkları geçer.  Göğüsleri dikleştirir. Yüzdeki leke, sivilce, akne, yara gibi izleri ya azaltır ya da tamamen giderir. Cilt ışıl ışıl olur. Dokuları sıkılaştırır, cilt esnekliğini arttırır. Yaşlanmayla ilgili tüm bakış açıları silinir. Kendinizi daha enerjik hissedersiniz. Facelift kısmi Barsla başladığı için aynı zamanda kısmi Bars seansı da almış olursunuz. Ardışık olarak en az 20 kere uygulandığında etkisi kalıcı hale gelir. Bir seans bir saat sürer. Tıpkı Access Bars’ da olduğu gibi yüzün belli noktalarına germe ve dokunma ile enerji akışı sağlıyoruz,  vücut  çalışmayı öğreniyor. Kadınlar da daha çok dokunarak, erkekler de germe yöntemi ile uyguluyoruz” ifadeleri ile devam etti.
“ACI, TRAVMA, RİKS VE KİMYASAL YOK”
Hiçbir riskin olmadığı bu yöntemi kullananların çok memnun kaldığını da sözlerine ekleyen enerji uzmanı Akay, “ Acı yok, travma yok. Botoks iğneleri yok, mimiklerin donması yok. Kimyasallar yok ve en önemlisi risk yok” dedi.

Özel Haber: Dilek Akşen