Kurban Bayramı Arefe Günü’nde Behramlı Köyü’nde çıkan yangın hakkında değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özgür Ceylan tıpkı İzmir’de olduğu gibi, burada Gece görüşlü helikopterin olmaması sebebi ile yangın daha da büyümüştü. Yangın bir dere yatağında, insanların ulaşmasının güç olduğu bir yerden başlamış. Bu noktada da kundaklama ihtimalinin güçlü olduğu akıllara geliyor. Araştırmanın sonucunu bekliyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özgür Ceylan Kurban Bayramı Arefe Günü’nde Behramlı Köyü’nde çıkan yangın hakkında değerlendirmede bulundu.
Milletvekili Ceylan kundaklama ihtimali üzerinde durarak araştırma talep ettiklerini dile getirdi ve “Biz hemen ertesi günü İl Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımız ile birlikte alana gittik, incelemelerde bulunduk. Gece görüşlü helikopterin olmaması sebebi ile yangın daha da büyümüş, kontrol altına alınması güçleşmişti. Özellikle uçak olması gerekiyordu. Yangın bir dere yatağında, insanların ulaşmasının güç olduğu bir yerden başlamış. Bu noktada da kundaklama ihtimalinin güçlü olduğu akıllara geliyor. Bunun da araştırılması gerektiğini talep ettik. 1000’den fazla zeytin ağacı hasar görmüştü. Bölgede yaralar hızla sarılmaya çalışılıyordu.  Oradaki meclis üyelerimiz ve ilçe başkanlarımız behramlı köylüsünü yalnız bırakmadı. Gelişmeleri takip ediyoruz” dedi.

Dilek Akşen