“Kepez’in iftihar ettiği bir meydan olacak”
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez’in yeni ve modern bir görünüme kavuşması adına vaat ettiği çalışmalarına hızla devam ediyor.  13 yıldır Kepez’e ve Kepezliye hizmet veren Kepez Meydanı’nda çalışma başlatan Birol Arslan, “Kentlerin sosyal, ekonomik ve siyasi paylaşımları kent meydanlarında olur. Biz de Kepez’imize hak ettiği güzel meydanları kazandırmak için meydan çalışmalarımıza adı beldemizin adı ile anılan Kepez Meydan’dan başlıyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kepez’in iftihar ettiği bir meydan olacak” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez’in yeni ve modern bir görünüme kavuşması adına vaat ettiği çalışmalarına hızla devam ediyor.
13 yıldır Kepez’e hizmet veren meydanda konteynerler kaldırılacak. Motosikletlerin park etmesi, eski çeşmesi ile kirli bir meydan görüntüsü veren meydan çalışmalar tamamlanınca, gelişen Kepez’in vizyonunu yansıtacak.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kepez Meydanı en son 13 sene önce düzenlenmişti. Artık gelişen Kepez’in vizyonunu yansıtmıyordu. Kepez’in ihtiyacını da karşılamıyordu. Meydanımızı Kepez’e yakışır bir noktaya taşıyoruz. Daha kullanışlı ve güzel görünümlü, Kepez’in iftihar edeceği bir meydan olacak. Gelişigüzel motosikletlerin yanaştığı, çöp konteynerlerinin olduğu kirli bir görüntü vardı,  hoş olmayan bir çeşme görüntü vardı. Şık bir meydan tasarlıyoruz. Bir kentin en önemli mekânları meydanlarıdır. Toplumsal yaşamın isteklerini ve yaşam tarzını meydanlar yansıtır. Kentlerin sosyal, ekonomik ve siyasi paylaşımları kent meydanlarında olur. Biz de Kepez’imize hak ettiği güzel meydanları kazandırmak için meydan çalışmalarımıza adı beldemizin adı ile anılan Kepez Meydan’dan başlıyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Dilek Akşen