Bayram tatilinin yaklaşması ile bayram öncesi son alışverişlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar pazar alanını doldurdu. Meyve, sebze fiyatlarının uygun seviyelerde ki seyri devam ederken meyve sebze satışı gerçekleştiren pazar esnafı yoğunluktan memnun.  Fiyatların geçtiğimiz haftalara nazaran sabit kalması vatandaşları ve pazar esnafını memnun etti. Pazar yerinde kıyafet, ayakkabı ve tuhafiye ürünleri satan esnaflar ise satışlardan memnun olmadıklarını ifade ettiler. Ramazan Bayramı döneminde daha fazla satış yaptıklarını belirten esnaflar insanların alım gücünün eski bayramlara göre düştüğünü ifade ettiler.
Pazar alanında ayakkabı satış tezgâhı bulunan İlhan Gözlük ; “ Bayrama özel bir yoğunluk yok. Bayram alışverişi yok. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi daha hareketliydi satışlar ama her geçtiğimiz bayram azalmaya devam ediyor. Çünkü insanların alım gücü azaldı” İfadelerini kullandı.
Tuhafiye tezgahı bulunan Ergin Zeybek ; Eskiden 20 gün öncesinden hareketlilik olurdu. Şimdiler de o yoğunluk olmuyor. Biraz hareketlilik var ama önceki bayramlara göre satışlarımız daha az”dedi.
Ayakkabı tezgahı bulunan İdris Dursun; “Ramazan Bayramında satışlar daha iyiydi. Herkes son güne sıkıştırmaya çalışıyor. Bayrama özel bir yoğunluk çok yok normal pazarın biraz üstü olarak satışlarımız gerçekleşiyor. Eskiden satışlar daha iyiydi” şeklinde konuştu.
Kıyafet Tezgahı Bulunan Rafi Eser ise bayram satışları hakkında; “Bayrama özel bir yoğunluk söz konusu değil. Her hangi bir fiyat artışı da söz konusu değil. Bayram havası da yok zaten. Esnafın hali kötü durumda , 20 yıldır bu işi yapıyorum  ilk defa bu sene satışlarımız bu kadar kötü oldu. Şimdi satışlar böyle iken bayramdan sonra ne yapacağız bilmiyorum” ifadelerinde bulundu. 
Seda Atan