Açılışta konuşan Erkek, "Biz birileri gibi deprem toplanma alanlarını, yeşil alanları imara açmayacağız. Sahillerin yapılaşmaya açılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

“Biz Birileri Gibi Deprem Toplanma Alanlarını, Yeşil Alanları İmara Açmayacağız

Yerel seçimlere 18 gün kala Çanakkale’de belediye başkan adayları da çalışmalarına devam ediyor. CHP'nin iddialı Çanakkale belediye başkan adayı Muharrem Erkek, Esenler Mahallesi'nde seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Çoşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen seçim ofisini açılışına CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasında Erkek, çarpıcı vaatlerde bulunarak halkın beklentilerine cevap verdi. Esenler Mahallesi'nde toplumun yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Muharrem Erkek, deprem toplanma alanlarının ve yeşil alanların korunması gerektiğini vurguladı. "Biz birileri gibi deprem toplanma alanlarını, yeşil alanları imara açmayacağız. Sahillerin yapılaşmaya açılmasına izin vermeyeceğiz." diyerek, doğal ve sosyal yaşam alanlarının korunması gerektiğini belirtti.

“Altyapı Sorunlarını Çözecek, Yeşil Alanları Artıracağız”

Erkek, Esenler Mahallesi için hazırladığı projeleri de açıkladı. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacaklarını belirten Erkek, şu sözlere yer verdi: "Esenler Mahallesi'nin ihtiyaçlarına yönelik projelerimizle yaşam standartlarını yükselteceğiz. Altyapı sorunlarını çözecek, yeşil alanları artıracağız ve mahalle sakinlerinin sosyal aktivitelerine katkı sağlayacak alanlar oluşturacağız." Çanakkale'yi korumaya devam edeceklerini vurgulayan Erkek, sözlerine söyle devam etti. "Çok değerli hemşerilerimiz ile beraberiz. Esenler' de seçim büromuzu açıyoruz ve kalabalıktan dolayı bir mitinge dönüşmüş. Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimler çocuklarımızın, gençlerimizin hepimizin geleceği için çok önemli. Biz bu kentte, kimliği, görüşü, inancı ne olursa olsun kardeşçe yaşamaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Hiç bir ayrımcılık yapmayacağız. Bizim için demokrasinin öznesi insandır." Esenler Mahallesi Seçim Ofisi açılışına, önemli isimler ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı ve yoğun ilginin gösterildiği açılış, adeta bir mitinge dönüştü. Esenler Mahallesi Seçim Ofisi'nin açılışı, halkın beklentilerine uygun bir yönetim anlayışının habercisi oldu. Muharrem Erkek, Esenler Mahallesi'ni yaşanabilir bir alan haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışacağını ve mahalle sakinlerinin sesi olacağını bir kez daha vurguladı.

Ogün İnal