Lapseki' nin geleceğine dair vaatlerini paylaşan Yılmaz, "Hep birlikte yeniden başaracağız. 31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah" ifadeleriyle halka seslendi.

“Hep Birlikte Yeniden Başaracağız”

Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan adayı Eyüp Yılmaz'ın aday ve proje tanıtım toplantısı Çınaraltı Meydanı'nda düzenlendi. Toplantıya AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri projelerle Lapseki' yi modern bir kent haline getirdiklerini belirterek, "Halkımızın desteğiyle gerçekleştirdiğimiz projelerle Lapseki'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Yollarımızı genişlettik, altyapı çalışmaları yaptık, sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdik. Ancak bu daha başlangıçtı. Şimdi daha büyük hedeflere yürüme zamanı geldi." dedi. Yılmaz Aday ve proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Bugün büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz; aday tanıtım ve proje tanıtım toplantımıza katılan tüm gönüldaşlarımıza Şükran’larımı sunuyorum. Hep birlikte yeniden başaracağız. 31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah. Bugün tanıtımını yaptığımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla, gerçekleştireceğimiz projelerle Lapseki’mizi Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonu ile yeniden buluşturacağız. Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, AK Parti İlçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Dava Arkaşlarımıza ve Tüm Hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Projeler Heyecan Yarattı

Toplantıda, belediyenin gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler de detaylı bir şekilde ele alındı. Yılmaz'ın öncelikli hedefleri arasında şehirdeki altyapı eksikliklerinin giderilmesi, çevre düzenlemeleri, yeşil alanların artırılması ve sosyal yardım programlarının genişletilmesi bulunuyor. Proje ve aday tanıtım toplantısında, projelerini de  tanıtan başkan Yılmaz’ın  Yeni dönem için gerçekleştireceği Hal Projesi, Kapalı Yüzme Havuzu, Lapseki AVM, Sosyal Konut Projesi, Çarşı Meydan Düzenleme Projesi, Sosyal Hizmet Binası Projesi, Şehitlik Müzesi, Trekking Parkuru, Yaşlı Bakım Evi gibi bir çok proje, vatandaşlar arasında heyecan yarattı. Başkan Yılmaz'ın projelerinin tanıtımının ardından sahneye çağrılan Belediye Meclisi Adayları Filiz Teoman, Saffet Sargut, Zeliha Ayverdi İsmailoğlu, Hakan Genç, Mustafa Çınar, Kani Mıstık, Burhan Kaya, Metin Güven, Ilgaz Yalçın, Haktan Özdemir ile İl Genel Meclisi Adayları Halil Özer, Murat Gürşen ve Fatih Günal tanıtıldı.

Ogün İnal