Hem ev sahibi hem de deplasmanlarda sergilediği etkileyici performansla 10 maçlık galibiyet serisini sürdüren takım, adeta adını altın harflerle yazdırıyor.

10 Maçın Tamamını Kazandı

Birbirinden güçlü takımların yer aldığı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda mücadele eden J&M Çanakkale Belediyespor, ligde verilen aranın ardından ilk maçına evinde lig ikincisi ile karşı karşıya geldi. Çıktığı maçlarda namağlup ünvanı ile  zirvede yer alan  J&M Çanakkale Belediyespor, zirveyi takip eden grup ikincisi İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i ağırladı.  Aranın ardından ilk maçını evinde oynayan Çanakkale ekibi, güçlü rakibine karşı 4 periyotta da üstünlük sağladı.  Maça hızlı başlayan ve rahat kazanan J&M Çanakkale Belediyespor,  İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i  83-66 mağlup ederek namağlup ünvanını sürdürdü. Evinde ağırladığı grup ikincisi İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i   ezici bir üstünlük ile sahadan adeta silen J&M Çanakkale Belediyespor çıktığı 10. Maçını da galibiyetle kapatarak   puanını 20’ye yükseltti.  Grubun en çok basket atan takımı olan Çanakkale Belediyespor 10 maçta 908 sayı üretirken, potasında sadece 490 sayı gördü.  Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde en çok sayı üreten takımı olan Çanakkale Belediyespor, potasında da en az sayı gören takım konumunda.  Ligin A Grubu Lider Beşas Spor 691, B Grubu Lideri Gallardo 710,   D Grubu Lideri Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi ise 669 sayı üretebildi.  J&M Çanakkale Belediyespor namağlup yoluna devam ettiği İkinci yarının ilk mücadelesinde taraftarlar da tribündeki yerlerini aldılar.  Taraftarlar arasında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yer alarak takımını destekledi.

J&M Çanakkale Belediyespor Namağlup Yolunda Devam Ediyor

J&M Çanakkale Belediyespor, son maçında da rakiplerine fark atarak kazandı ve namağlup ünvanını perçinledi. Taraftarların coşkusunu her maçta hissettiren takım, sadece ligde değil, aynı zamanda sporun ruhunu da sahaya yansıtıyor. Sahada mücadele eden oyuncuların gösterdiği azim ve kararlılık, tüm sporseverleri heyecanlandırıyor. Takımın başarı grafiği, teknik direktörün liderliğindeki disiplinli çalışmalara dayanıyor. Antrenörün taktiksel zekası ve oyuncuların sahada sergilediği üstün performans, J&M Çanakkale Belediyespor'u rakipleri karşısında korkulu rüya haline getiriyor. Bu başarılı sürecin arkasında, yönetim ve oyuncuların kenetlenmiş bir şekilde çalışması da önemli bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Kulüp yetkilileri, bu başarının tesadüfi olmadığını vurgulayarak, uzun süredir devam eden planlı çalışmaların meyvelerini topladıklarını belirtiyor. Çanakkale'nin spor alanında da adını duyurmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden yetkililer, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve eğitilmesine büyük önem verdiklerini dile getiriyorlar. J&M Çanakkale Belediyespor'un başarısı sadece spora değil, aynı zamanda şehrin birlik ve beraberliğine de olumlu yansımalar yapıyor. Taraftarlar, her maçta takımlarını coşkuyla destekleyerek, birlik ve beraberlik mesajını sahaya yansıtıyorlar. Bu birliktelik ve coşku, takımı daha da motive ediyor ve başarı grafiğini yukarılara taşıyor. J&M Çanakkale Belediyespor, adını Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi tarihine altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Namağlup liderlik koltuğunda oturan takım, önündeki maçlarda da aynı performansı sergilemeye kararlı görünüyor.

Şenay Azman