Ülkemizde düzenli kan bağışı bilincinin gelişmesi amacıyla Kızılay tarafından başlatılan “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı, Kızılay’ın, düzenli kan bağışını özendirmeyi hedefleyen “Birbirimize candan bağlıyız” sloganı ile başlattığı ulusal kan bağışı kampanyası hakkında, Vali İlhami Aktaş'a bilgi verdi.

Kan bağışının toplumdaki yeri ve önemine değinen Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarımızı Kızılay Kan Merkezinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında kan bağışı yapmaya davet etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi