Barbaros Mahallesi'nin sorunlarını çözmek ve mahallede yaşam kalitesini artırmak amacıyla yola çıkan Sezgin Özkan, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde Barbaros Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklamıştı. Sezgin Özkan, seçim çalışmalarına Muhtarlık azası adayları birlikte hız kesmeden devam ederken Barbaros mahallesi sakinlerine proje ve yapacağı çalışmaları anlatarak destek istiyor.

Özkan, Seçim Çalışmaları Yoğunlaştırdı

Sezgin Özkan ve ekibi, Barbaros Mahallesi sakinlerinin ve esnaflarının sorunlarını dinlemek ve mahalleyi daha yaşanabilir hale getirmek için yoğun bir çaba harcıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi'ndeki evleri tek tek ziyaret eden Özkan, mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler yaparak onların taleplerini ve beklentilerini dinliyor. Ayrıca, mahalledeki esnafları da ziyaret eden Özkan, iş dünyasının temsilcileriyle de bir araya gelerek mahalle ekonomisine katkı sağlamak amacıyla projelerini paylaşıyor. Özkan ve beraberinde seçim çalışması yapan Barbaros Mahallesi Muhtarlık Aza adayları gündüz ve akşam ayrı ayrı seçim çalışması yürütüyor. Sezgin Özkan başkanlığındaki gurup özellikle akşam saatlerinde de mahallede bulunan Kahveleri ziyaret ederek Mahalle sakinlerinle bir araya gelip sohbet ediyor.

Mahalle Esnafını Ziyaret Ediyor, Kahvelerde Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geliyor

Barbaros Mahallesi sakinleriyle daha samimi bir ortamda buluşmak aması ile akşam saatlerinde mahallede bulunan kahveleri ziyaret eden Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Özkan ve Muhtarlık Aza adaylarından Onur Kağan Yalçın, Şerif Ali Çakır Barbaros Mahallesinde Bulunan Havaalanı Kahvesi ve Akçapınar Kahvesinde Barbaros Mahalesi sakinleri ile bir araya geldiler. Özkan ve Ekibi Kandil Gecesinde de Barbaros Mahallesi sokaklarını gezdi ve mahalle sakinlerine Lokum ve bisküvi ikramında bulundu. Özkan ve ekibinin Kandil Gecesindeki son durağı  Türkmen’ in Kahve’si oldu. Özkan ve ekibi burada da Mahalle sakinleri ile bir araya geldi,  Lokum ve bisküvi ikramında bulundu. Bu buluşmada mahallelinin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Özkan, mahallede hayata geçirmeyi planladığı projeleri de detaylarıyla anlattı. Mahalle sakinlerine hitap eden Özkan, desteklerini beklediğini ve birlikte daha yaşanabilir bir Barbaros Mahallesi için çalışacaklarını belirtti. Sezgin Özkan ve ekibi, Barbaros Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle mahalle sakinlerinin nabzını tutuyor, onların taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak hazırladıkları projeleri mahalle halkına anlatıyor.

Ogün İnal