Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ortak takımı ile ÇOMÜ Güvenlik karşı karşıya geldi. Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ortak takımının şampiyon olarak tamamladığı Final Müsabakasına; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis,  Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Spor Birliği Koordinatörü Dr. Deniz Ünver, akademik,  idari personel ve öğrenciler katıldı.

 

Ardından Ayvacık Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin karşı karşıya geldiği final müsabakasında ise Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri müsabakayı şampiyon olarak bitirdi.

 

Müsabaka bitiminde gerçekleşen ödül töreninde yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu,” Öncelikle bugün burada olan 4 takımı da çok iyi oynadıkları ve verdiği emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Spor Birliği ile birlikte bu ve daha fazla çalışmalar düzenleyeceğiz. Organizasyonda emeği geçenleri ve tüm oyuncularımızı ve tebrik ediyorum dedi.

 

Çan takımına ve Spor Bilimleri takımına şampiyonluk kupasını ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu verdi.

 

Tören, madalya takdiminin ardından dereceye giren öğrencilerin katılımcılarla birlikte fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Haber Merkezi