Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun genç yetenekleri, seyircilerden büyük ilgi gören 'Okullu Uslu' tiyatrosunu sahneledi. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen gösteri, okul yaşamında yaşanan traji-komik olayları işleyerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Gençlik Tiyatrosu oyuncuları, 'Okullu Uslu' adlı gösteride okulda karşılaşılan aksilikleri ve gençlerin başına gelebilecek olayları sahneye taşıdı. Seyircilerin büyük bir ilgi ve keyifle izlediği gösteri, genç oyuncuların performansı ve sahne hakimiyeti ile dikkat çekti. Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu, genç yetenekleriyle sanatseverlere unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunmaya devam ediyor.

 

Kültür Merkezi Salonu, 'Okullu Uslu' Gösterisi İle Coştu

 

Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu, 'Okullu Uslu' tiyatrosuyla adeta bir sanat şölenine dönüştü. Genç oyuncuların enerjisi, seyircilerin coşkusu ve yaşanan traji-komik anlarla dolu gösteri, katılımcılardan tam not aldı. Çanakkale Belediyesi, gençleri sanatla buluşturarak kültürel etkinliklere katılımlarını teşvik etmeye devam ediyor.

 

Ogün İnal