Ayvacık Devlet Hastanesi, Ayvacık İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ayvacık Acil Sağlık İstasyonları ve Ayvacık Aile Sağlığı Merkezleri'ni yerinde inceleyen Dr. Baştürk, sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi.

 

Personelin Görüşlerini Dikkate Aldı

 

Ziyaretler sırasında, sağlık kurumlarında çalışan personelin dilek ve taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürü, personelin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde kolaylıklar diledi. Dr. Baştürk, vatandaşlarla da sohbet ederek sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini dinledi ve kendilerine teşekkür etti.

 

Yapımı Devam Eden Diyaliz Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

 

Ayrıca, Çanakkale İl Sağlık Müdürü, yapımı devam eden Ayvacık Diyaliz Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. Ziyarette ayrıca Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz Adanur ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özge Sarıbaş da yer aldı. Çanakkale ilinde ve ilçelerinde sağlık hizmetlerinin sürekli gelişmesi ve vatandaşların en iyi şekilde hizmet alabilmesi için yapılan bu ziyaretler, yerel sağlık kuruluşlarının daha etkili bir şekilde işleyişini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

 

Haber Merkezi