Çanakkale Merkezde 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi Partilerin Belediye Başkan adaylarının kim olacağı da merak edilmeye başlanmıştı. Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığı için bazı isimler adaylıklarını açıklayarak çalışmalara da başladı. Çanakkale Belediye Başkanlığı adaylığı için Çanakkale’ de en çok merak edilen konulardan biri ise İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan adayının kim olacağıydı. Bu soru, İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve beraberindeki partililerin Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaretinde ziyaretin de cevap buldu.

Kunt’u” Çanakkale Belediye Başkanı Adayımız“ Ünvanı İle Tanıttı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyaset arenası iyiden iyiye ısınmaya başladı. Çanakkale’de partilerin kimleri belediye başkan adayı göstereceği merak edilirken, İYİ Parti’de ise bu durum artık netlik kazanmış gibi. O isim, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ile birlikte ziyaret turuna çıkan Kunt, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Av. Emirhan Şahbaz’ın da katılımıyla Boğaz Medya’ya da konuk olarak, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi. Kent gündemi ve yaklaşan yerel seçimlerin konuşulduğu ziyarette açıklamada bulunan Milletvekili Rıdvan Uz, “İyi Parti il başkanımız ilçe başkanımız, belediye başkan adayımız ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik.  Sağ olsunlar onlar da bizi misafir ettiler. Çanakkale’ye dair yaklaşan yerel seçimlerle ilgili basının görüşleri çok önemli. Çünkü bu şehri yakında takip ediyorlar. Şehrin dinamiklerini, hizmet alınan noktalarını biliyorlar. Bu konuda bir fikir alışverişinde bulunmak üzere buradayız” dedi.

“Daha Geniş Bir Açıklama Yapacağız”

Milletvekili Uz, Çanakkale Belediye başkan adaylığı konusunda sorulan soruya, “Bununla ilgili daha geniş bir açıklamamız olacak. Burak Kunt kardeşimiz 3 yıldır belediye için hazırlanıyor. Belediye Meclisinde grup başkanvekilimiz. Bu çalışmalarını biz genel merkezimize de bildirdik. Birlikte bir çalışma yürüttük. Yakın süreçte bunun açıklamasını yapacağız. Burada da önden bu ziyarette bildirmiş olalım” cevabını verdi.

Ogün İnal