Kurulduğu günden bu yana Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmayı en büyük önceliği olarak gören Sabancı Topluluğu, geçen sene olduğu gibi bu yıl da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncu yıl dönümünü, sahada çalışarak kutladı. Sabancı Topluluğu ortaklarıyla tarafından hayata geçirilen 32 sosyal proje, bir yandan Türkiye’nin toplumsal kalkınmasına destek verirken bir yandan da ülkemizde gönüllülük konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

 


Sabancı grubuna bağlı Enerjisa Üretim, Çanakkale’de bir önceki yıl oluşturdukları 2 adet bal ormanından sonra bu yıl da Çanakkale Arıcılar Birliği iş birliği kapsamında 5 adet bal ormanı için fidan dikimi gerçekleştirdi.




“Sıradışı bir etkinlik” 

Organizasyon kapsamında Çanakkale’de meydana gelen yangınlarda petekleri yanan arıcılara yeni arı kovanları, arı maskeleri ve gaz maskeleri hediye edildi. Etkinlikte konuşan Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri; “Sıradışı bir etkinlik. Duygularımızı nasıl ifade edeceğimizi bilemiyoruz. Sabancı Holding’in bizim çalışmalarımıza katkı vermesi, bizim çektiğimiz sıkıntılara ortak olması onların giderilmesi konusunda yaptığı destekler teşekkür etmenin çok ötesinde. Kendilerini bu konuda kutluyorum. Diğer şirketlere örnek olduğunu ifade ediyorum” dedi. 



 

 

 Etkinlik, fidan dikimi ile son buldu.