Özkan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken Barbaros mahallesini karış karış gezerek hem sorunları dinliyor hem de projelerine destek istiyor.


Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Özkan Sanayi Sitesinde


31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilk adaylık açıklamasını yapan ve Barbaros Mahallesi Muhtarlık adaylığını açıklayan Barbaros mahallesi Muhtar adayı Sezgin Özkan seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretler ile sürdüren Özkan Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunları dinledi. Esnaflar ile sohbet etti. Sanayi esnaf ziyaretlerinde Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı olarak kendini tanıtan Özkan esnafın sanayi sitesi başta olmak üzere sorunlarını da dinledi.


Projelerini Anlatıp Destek İstiyor


Barbaros mahallesi muhtar aza adayları ile birlikte Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Özkan bulduğu her fırsatta Barbaros mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya gelip hem seçmenleri ile iletişime geçiyor hem de projelerini anlatıyor. Seçim çalışmaları kapsamında sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen Özkan projelerini anlatıp sanayi sitesi esnafından destek istedi. Barbaros Mahallesi Muhtar adayı Sezgin Özkan sanayi sitesi esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “ Barbaros Mahallesi Muhtar adayı olarak seçim çalışmalarına muhtar aza adaylarım ile birlikte devam ediyoruz.31 Mart 2024 seçimlerinin yapılmasına 5 ay olsa da seçim dönemine kadar ulaşmamız gereken projelerimizi anlatmamız gereken çok sayıda seçmenimiz var. Bu nedenle de ben ve aza arkadaşların seçim çalışmaların erken start verdik. Bulabildiğim her fırsatta Barbaros mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya gelip hem sorunlarını dinliyorum hem de projelerimizi anlatıp destek istiyorum.  Seçim çalışmaları kapsamında bugünde Sanayi Sitesi esnaflarınızdan bir bölümünü ziyaret ettim. Esnaflarımın ile oturup sanayi sitesi sorunlarını ve Barbaros Mahallesi’nin kronikleşmiş sorunlarını konuştuk. Sanayi sitesi esnaf ziyaretlerimde Barbaros Mahallesinin kronikleşen sorunlarının çözümü için oluşturduğumuz projeleri anlatma fırsatı buldum. Tabi Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını da bu ziyaretlerde öğrenme fırsatı yakaladım. Seçim ziyaretlerine hem sanayi sitesinde hem de Barbaros mahallesinde devam edeceğiz. Seçim gününe kadar çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Ben ve aza arkadaşlarımın amacı 31 Mart seçimlerinde görece gelerek Barbaros Mahallesin sakinleri ve esnaflarının sorunlarını tek tek çözüme kovuşturmak. Çünkü Barbaros mahallesini seviyoruz ve Barbaros mahallesinin daha güzel olması içinde projelerimizi hazırladık. Seçim çalışmaları boyunca da bu projelerimizi anlatıp Barbaros mahallesi sakinlerinden destek istemeye devam edeceğiz” dedi.


Ogün İnal